Ambachtelijke Gevulde Speculaas

Zoek jij nog een leuke Sinterklaas traktatie voor jouw familie, vrienden, collega’s of relaties? Gedurende deze periode maken wij de lekkerste gevulde speculaas. Dit betekent speculaas van huisgemaakt deeg, vers spijs en amandelschaafsel. Deze kwaliteit proef je van de eerste tot de laatste hap!

Onze gevulde speculaas wordt dagelijks vers gebakken, gesneden (15 x 9 cm) en op de post gedaan. Zo krijgt de ontvanger een heerlijke verse traktatie.

Ambachtelijke Gevulde Speculaas - Vergaderruimte Nijmegen

De gevulde speculaas kost € 5,95 per stuk (+ € 4,00 bezorgkosten per pakket) en wordt omwikkeld in bakpapier en verpakt in een doosje. Wij schrijven op het doosje wie de gulle gever is.

Wil jij iemand verrassen? Vul dan onderstaand bestelformulier in. Als wij de bestelling hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging. Tevens sturen wij een betaalverzoek naar het opgegeven e-mailadres. Als wij de betaling hebben ontvangen verwerken wij jouw bestelling. Bij ‘Opmerkingen’ kan je de naam van de ontvanger(s) en de bijbehorende adressen vermelden.

Het is natuurlijk ook mogelijk om de pakketjes bij ons af te halen. Dan worden er vanzelfsprekend geen bezorgkosten in rekening gebracht.

Mocht je vragen hebben of wil je een grotere bestelling plaatsen neem dan contact met ons op via 024-677 9061 of .

Bestelformulier Ambachtelijke Gevulde Speculaas
Let op! Wij zijn afhankelijk van de levertijd van Post NL.
Deze naam wordt ook vermeld op het pakket.
Hier graag naam van ontvanger(s) en bijbehorende adressen (straatnaam, postcode en plaats) vermelden.

×
Terug naar boven