Assistent medewerker ijsbereiding

In 2021 zijn we begonnen met de bereiding van ons DROOM!ijs, een ambachtelijk room- en sorbetijs, en deze afdeling willen we de komende jaren verder uitbreiden. Ons DROOM!ijs wordt bij onze eigen locatie en bij diverse horecagelegenheden in de regio geserveerd. Daarnaast openen wij in de nabije toekomst onze eigen ijssalon in Nijmegen.

Functie-inhoud

Je werkt als assistent medewerker ijsbereiding binnen de professionele ijsproductie-afdeling van DROOM! Beuningen. Je leert het vak van jouw collega’s en hebt een vast aanspreekpunt. Samen maken jullie het meest lekkere ijs in de regio. De werkzaamheden zijn gestructureerd en overzichtelijk. Denk hierbij aan het volgen van (vaste) recepten, waarin je verschillende ingrediënten moet afwegen, aanvullen en verwerken. Proeven tijdens de bereiding is uitermate belangrijk, evenals het naleven van de hygiëneregels.

Lijkt het jou leuk om ijs te maken maar vind je het wel spannend of weet je niet goed of je dit kunt? Geen probleem, wij helpen je graag om jou nieuwe vaardigheden te leren op het gebied van ijsbereiding. Elke dag is er een vast aanspreekpunt die jou graag de kneepjes van het vak wilt leren. Je hoeft niet alles in één keer te leren, wij nemen graag de tijd voor je om samen te oefenen.

Wat vragen wij van je?

  • Je bent vriendelijk en wordt enthousiast van ijs bereiden;
  • Je ziet er netjes en verzorgd uit;
  • Je werkt graag met andere mensen (met en zonder beperking) samen;
  • Je kunt huisregels en hygiëneregels naleven.

Taakomschrijving

  • Je maakt en verwerkt (deel)producten voor de productie van het DROOM!ijs;
  • Je helpt bij het opruimen, afwassen en schoonmaken van de materialen en werkplek.

Werkdagen en -tijden

  • De werkdagen en -tijden worden vastgesteld in overleg met je participatiecoach;
  • Het kan zijn dat je wordt gevraagd om weleens in de avond (of heel soms in het weekend) te werken.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een gezellige en inspirerende omgeving. Onder begeleiding van ervaren medewerkers en een participatiecoach wordt iedere medewerker geholpen, geleerd en geënthousiasmeerd om het maximale uit zijn talenten te halen en daardoor zo zelfstandig mogelijk te werken. Je ontvangt coaching en begeleiding.

Overige informatie

Deze vacature is bestemd voor mensen met een indicatie (dagbesteding): je werkzaamheden worden gefinancierd vanuit de WMO (zoals een traject Op Weg Naar Werk), WLZ of PGB.

Heb je nog vragen of lijkt het jou leuk om eens kennis te maken? Neem dan contact op met Nikki Peters (participatiecoach) via of telefonisch via 024-6779061.

Terug naar boven