Coronavrije flexwerkplek header website

COVID-19 proof flexwerken

Bij DROOM! kun vergaderen en flexwerken in een gastvrije omgeving, daar staan we om bekend. Om dezelfde gastvrije ervaring te bieden, hebben we onze flexwerkplekken en vergaderzalen ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM.

Hoe zien deze werkplekken eruit?

Onze kleine vergaderzalen zijn ingericht als eenpersoons werkplekken, waar jij een hele dag gebruik van kunt maken. Voor aanvang van jouw bezoek zorgen wij ervoor dat de ruimte helemaal schoon is. Op dat moment plaatsen we een kan koffie, kan thee en kan water in de zaal. Gedurende de dag verversen wij deze kannen. Helaas mogen we door de aangescherpte maatregelen geen lunchverstrekking doen, deze mag je dus binnen de huidige situatie zelf meenemen.

Wat kost een flexwerkplek?

Waar flexwerken normaliter gratis is bij DROOM! Beuningen, vragen wij voor dit arrangement een vergoeding. In de tijd voor aanvang en na vertrek reinigen we de zaal voor de volgende dag.

– €15,00 (incl. btw) per persoon, per dag.
– Je huurt de ruimte van 9.00 – 16.00 uur.

Vul het onderstaande formulier in en reserveer jouw flexwerkplek. Zodra we jouw aanvraag binnen hebben krijg je zo snel mogelijk een bericht ter bevestiging.

We hopen jou snel te verwelkomen bij DROOM! Beuningen.

Coronavrije flexwerkenplekken
Zaal voorkeur *
Aankomsttijd *
:

De door jou opgegeven persoonlijke gegevens worden nergens opgeslagen en niet gebruikt voor promotionele activiteiten. De gegevens worden enkel gebruikt om in contact te komen met betrekking tot de aanvraag.

×
Terug naar boven