Coronavrije flexwerkplek header website

Coronavrije flexwerkplekken

Bij DROOM! staan we bekend om te kunnen vergaderen en flexwerken in een gastvrije omgeving. Deze omgeving is de afgelopen periode drastisch veranderd, maar toch staan we nog steeds graag voor jou klaar! Daarom hebben we een aantal van onze kleinere vergaderzalen ingericht als flexwerkplek. Vanzelfsprekend volgens de richtlijnen van het RIVM.

Hoe zien deze werkplekken er dan uit?

We hebben onze kleinere vergaderzalen ingericht als éénpersoons werkplekken, waar jij een hele dag gebruik van kunt maken. Voor aanvang van jouw bezoek zorgen wij er natuurlijk voor dat de ruimte helemaal schoon is en plaatsen we een kan koffie, een kan thee en een kan water in de zaal. Tussen de middag zorgen onze koks voor een lunchpakket die tot aan de zaal wordt gebracht. Wij komen zelf niet in de zaal, dus jij mag het lunchpakket pakken en mee de zaal in nemen. Dit geldt ook voor het verversen van koffie, thee en water.

Waar flexwerken normaliter gratis is bij DROOM! Beuningen. vragen wij voor dit arrangement € 15,00 (incl. btw) per persoon per dag. Je huurt de ruimte van 9.00 – 16.00. Dit geeft ons de tijd om voor aanvang van jouw bezoek alles klaar te zetten en na afloop de zaal grondig te reinigen voor de volgende dag.

Via het onderstaand formulier kun je jouw reservering aanvragen en krijg je van ons zo snel mogelijk bericht als de reservering definitief is.

Hopelijk mogen we jou weer snel verwelkomen bij DROOM! Beuningen.

Coronavrije flexwerkenplekken
Zaal voorkeur *
Aankomsttijd *
:

De door jou opgegeven persoonlijke gegevens worden nergens opgeslagen en niet gebruikt voor promotionele activiteiten. De gegevens worden enkel gebruikt om in contact te komen met betrekking tot de aanvraag.

×
Terug naar boven