Maatregelen rondom bestrijding Corona virus

Vanaf 1 juni 2020 zijn wij na een verplichte sluitingsperiode weer geopend. Natuurlijk hanteren wij de richtlijnen die het RIVM stelt voor het openstellen van horecagelegenheden. Hierdoor hebben wij een aantal aanpassingen moeten doen binnen onze locatie welke wij met jou via deze pagina en in ons pand communiceren. Tot 1 juli 2020 mogen wij maximaal 30 gasten ontvangen in ons pand. Vooralsnog mogen wij per 1 juli 2020 dit aantal opvoeren naar 100 personen.

Voorafgaand aan jouw bezoek moet je jouw handen desinfecteren en zijn wij verplicht om de onderstaande checklist met je door te nemen. Deze staan bij de ingang. Mocht één van de vragen beantwoord worden met ‘ja’, dan moeten we jou helaas de toegang weigeren. Lees deze goed door voordat je het pand betreedt.

Maatregelen rondom bestrijding Corona virus - Vergaderruimte Nijmegen

Het gebruik van onze toiletten is gemaximaliseerd tot 1 persoon per toiletgroep.

Vergaderen

Vanwege de 1,5 meter maatregel zijn wij genoodzaakt om de capaciteit van onze vergaderzalen naar beneden bij te stellen.

In onze vergaderzalen hebben wij handdesinfectiegel geplaatst.

Ook plaatsen we de lunch de komende periode niet op ons buffet, maar serveren wij de gewenste lunch in de zaal. Het is wel mogelijk om de lunch mee naar buiten te nemen om deze daar te nuttigen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze vergaderzalen? Klik hier voor een overzicht van de ruimtes.

Flexwerken in het restaurant

Het is voor deze periode mogelijk om een flexwerkplek in ons restaurant te reserveren. Hiervoor hebben wij een formulier gemaakt welk ingevuld kan worden. Het gebruik van onze flexwerkplekken is nog steeds gratis. Klik hier om naar het formulier te gaan, het formulier staat onderaan de pagina.

Het protocol van de horeca stelt dat wij twee personen binnen dezelfde reservering binnen 1,5 meter mogen plaatsen. Mocht je toch de voorkeur geven om 1,5 meter afstand te houden dan horen wij dat natuurlijk van jou.

Afgesloten flexwerkruimte

Maak je liever gebruik van een afgesloten ruimte, dan hebben wij hier een mooie oplossing voor. Wij hebben namelijk twee van onze kleine zalen beschikbaar gesteld om te flexwerken. Klik hier voor meer informatie of om een aanvraag te doen.

Lunchen

Het is voor deze periode mogelijk om een tafel te reserveren in ons restaurant voor de lunch. Klik hier om naar het formulier te gaan, het formulier staat onderaan de pagina.

Het protocol van de horeca stelt dat wij twee personen binnen dezelfde reservering binnen 1,5 meter mogen plaatsen. Mocht je toch de voorkeur geven om 1,5 meter afstand te houden dan horen wij dat natuurlijk van jou.

×
Terug naar boven