Maatregelen COVID-19

Maatregelen rondom COVID-19
Vanwege de bestrijding van COVID-19 hanteren wij de richtlijnen die het RIVM stelt voor het openstellen van horecagelegenheden. Hierdoor hebben wij een aantal aanpassingen moeten doen binnen onze locatie.

Naar aanleiding van de persconferentie op dinsdag 13 oktober 2020 heeft het kabinet besloten om de horeca dicht te gooien. Dat betekend voor DROOM! dat wij niet meer in de gelegenheid zijn om u te verwelkomen bij ontbijt, lunch en diner.

Onze vergaderzalen blijven beschikbaar voor de verhuur. Wel op de 1.5 meter maatregel en maximaal 30 personen per zaal. Wilt u up-to-date blijven volg ons dan op een van onze socials. Mocht u tussentijds vragen hebben dan zijn wij vanzelfsprekend bereikbaar.

Binnenkomst

Bij binnenkomst verzoeken wij u om uw handen te desinfecteren. Hiervoor hebben wij desinfectiegel bij onze ingang staan. Daarnaast dient u de gezondheidscheck te lezen die bij de desinfectiegel staat. Mocht u één van de vragen met ‘ja’ beantwoorden dan moeten wij u helaas de toegang weigeren. Wij verzoeken u hierin ook met klem om deze vragen naar eerlijkheid te beantwoorden. Na de desinfectie en de gezondheidscheck kunt u zich melden bij onze receptie.

Formulier bron-& contactonderzoek

Per gast delen wij aan tafel een invulformulier voor een eventueel bron- en contactonderzoek uit. Wij vragen u deze in te vullen en dit formulier wordt door onze medewerkers weer bij u opgehaald. De formulieren worden 14 dagen bewaard en daarna vernietigd. Uw gegevens worden enkel gebruikt voor een eventueel bron- en contactonderzoek.

Mondkapjes

Vooralsnog is het gebruik van mondkapjes in publieke ruimtes nog niet verplicht, het wordt daarentegen wel dringend geadviseerd. De keuze voor het dragen van mondkapjes laten we vooralsnog bij uzelf. Deze keuzevrijheid laten wij ook bij onze medewerkers liggen.

Alvast bedankt voor uw begrip!

Maatregelen COVID-19 - Vergaderruimte Nijmegen
×
Terug naar boven