Kelly

De grootste hobby van Kelly (20 jaar) is voetbal. Haar positie in het veld is linkervleugelaanvaller, dus de Lieke Martens van haar team. Ze vindt het heerlijk om er in het veld voor de volle 100% voor te gaan en natuurlijk zo nu en dan te scoren.

Ze wordt altijd super vrolijk van voetballen en van vrienden om haar heen. Als je vraagt waar Kelly chagrijnig van wordt, antwoordt ze: “Als het ergens heel erg rumoerig is. Ik kan niet tegen alle geluiden en stemmen door elkaar heen.”

Op DROOM! loopt Kelly stage voor haar opleiding maatschappelijke zorg. Dit doet ze 2 dagen in de week. De ene dag werkt ze in de bakkerij en de andere dag staat ze in de keuken. De uitdaging zit voor haar in de persoonlijke begeleiding binnen de werkprocessen, zoals het helpen afwegen van de gevulde taartblikken of het bereiden van een gerecht. Begeleiden van de assistent medewerkers in hun taken vindt ze dan ook het allerleukste om te doen.

We vragen haar natuurlijk ook wat ze niet leuk zo vindt aan haar stageplek. Hierbij valt ze, gelukkig, even stil. “Hmm…er is eigenlijk niets wat ik echt helemaal niet leuk vind” zegt ze. “Afwassen is niet echt mijn favoriete bezigheid maar ik vind het ook niet super erg om een keer te doen.”

Over 5 jaar….heeft Kelly haar diploma en een leuke baan op een woonvorm. Haar grootste droom is om later een eigen bedrijfje te hebben in de zorg of misschien wel een eigen woonvorm op te zetten. Wij wensen Kelly hier natuurlijk alle succes en goeds mee.

Lunch Vergadercentrum Appeltaart Flexplek Participatie
Terug naar boven