Taarten

Appeltaart

Trotse taartenmakers

De geur van vers gebakken appeltaart komt je tegemoet wanneer je DROOM! Beuningen binnenloopt. Meer welkom kun je je niet voelen, toch? De DROOM!taart is de trots van onze bakkers: een appeltaart naar grootmoeders recept. Barstensvol frisse, blozende regionale appels en andere heerlijke streekingrediënten.

Nu denk je misschien: een appeltaart is toch een appeltaart? Mis! Wat onze appeltaart tot een echte DROOM!taart maakt, is dat hij wordt bereid en gebakken door bijzondere bakkers. Bakkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, maar met een nauwe betrokkenheid bij hun product. En dat proef je.

Strakke taak, perfecte smaak

Elke dag werken op de verschillende DROOM!bakkerijen vijf mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan één appeltaart. Iedereen heeft zijn eigen taak. De een schilt de appels, een ander snijdt de appels in stukjes, weer een ander maakt het deeg. Bij die strakke taakverdeling hebben onze bakkers veel baat. Het resultaat van die gesmeerde samenwerking laat zich proeven. Als je eenmaal de smaak van een DROOM!taart hebt ervaren, wil je nooit meer een andere appeltaart.

De DROOM!taart bakken we in twee formaten. Uit het grootste formaat kun je twaalf stukken halen. Maar schaam je vooral niet als je ‘m in tien stukken opdeelt ;-).

We leveren de DROOM!taarten onder meer aan Café Eten en Drinken in Nijmegen & Lent en de Rabobank Rijk van Nijmegen, maar ook aan Hartje Groen in Schaijk en stoomgemaal De Tuut in Maasbommel. Onze nieuwste DROOM!taartenpartners zijn horecalocatie ’t Bomenpark in Heesch en Villa Voorstad in Nijmegen.

Leuk om te weten: de appels in de DROOM!taarten komen van Fruitbedrijf Janssen Bernts uit Winssen.

Tip: binnenkort een feestje? Serveer dan eens een DROOM!taart. Succes gegarandeerd!

Wanneer kom jij onze DROOM!taart proeven?

Lunch Vergadercentrum Appeltaart Flexplek Participatie
Terug naar boven