Appeltaart insmeren

Appeltaart

Trotse taartenmakers bij DROOM! Beuningen

De geur van vers gebakken appeltaart komt je tegemoet wanneer je DROOM! Beuningen binnenloopt. Meer welkom kun je je niet voelen, toch? De DROOM!taart is de trots van onze bakkers: een appeltaart naar grootmoeders recept. Barstensvol frisse, blozende regionale appels en andere heerlijke streekingrediënten.

Bakkers met een afstand tot de arbeidsmarkt

Nu denk je misschien: een appeltaart is toch een appeltaart? Mis! Wat onze appeltaart tot een echte DROOM!taart maakt, is dat hij wordt bereid en gebakken door bijzondere bakkers. Bakkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, maar met een nauwe betrokkenheid bij hun product. En dat proef je.

Strakke taak, perfecte smaak bij gezellige bakkerij Beuningen

Elke dag werken op de verschillende DROOM!bakkerijen vijf mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan één appeltaart. Iedereen heeft zijn eigen taak. De een schilt de appels, een ander snijdt de appels in stukjes, weer een ander maakt het deeg. Bij die strakke taakverdeling hebben onze bakkers veel baat. Het resultaat van die gesmeerde samenwerking laat zich proeven. Als je eenmaal de smaak van een DROOM!taart hebt ervaren, wil je nooit meer een andere appeltaart.

De DROOM!taart bakken we in twee formaten. Uit het grootste formaat kun je twaalf stukken halen. Maar schaam je vooral niet als je ‘m in tien stukken opdeelt ;-).

DROOM!taarten in Nijmegen & omgeving

We leveren de DROOM!taarten onder meer aan Café Eten en Drinken in Groesbeek, Malden, Lent & Nijmegen, ’t Bomenpark in Heesch maar ook aan de Zweef Inn in Malden. Onze nieuwste DROOM!taartenpartners zijn horecalocatie Dierenpark Zie Zoo in Volkel en Cappuccino Enzo in Druten.

Leuk om te weten: de appels in de DROOM!taarten komen van Fruitbedrijf Janssen Bernts uit Winssen.

Tip: binnenkort een feestje? Serveer dan eens een DROOM!taart. Succes gegarandeerd!

Wanneer kom jij onze DROOM!taart proeven?

Appeltaart
Welk formaat *
Gesneden of Ongesneden *
Stukken
Bevroren of niet bevroren *
Let op! Alleen doordeweekse dagen zijn mogelijk.
Afhaaltijd
Bezig met versturen
Terug naar boven