Coachen

Je zoekt een fijne coachruimte voor een één-op-ééngesprek? Gevonden! DROOM! Beuningen heeft coachruimtes die perfect geschikt zijn voor meetings waarbij een persoonlijke setting belangrijk is. Deze ruimtes zijn qua sfeer en inrichting duidelijk anders dan onze vergaderzalen die een zakelijke uitstraling hebben. De coachruimtes zijn kleiner, knusser en nodigen uit tot een goed gesprek. Precies wat jij als coach zoekt.

De voordelen van een coachruimte bij DROOM! Beuningen

Het huren van een coachruimte bij DROOM! Beuningen kent vele voordelen. Dankzij onze ligging dicht bij de A73 en de A50 hoeven jouw cliënten niet door een stadscentrum te navigeren, waar ze dan ook nog eens betaald moeten parkeren. Onze P-ruimte is riant en gratis. De coachruimtes zijn geschikt voor twee tot vier personen en zijn volledig naar wens in te richten. Maatwerk is ons toevertrouwd. Liever twee fauteuils in plaats van een tafel in de ruimte? Doen we. Ook als dit verzoek ons op het laatste moment bereikt.

Bovendien is DROOM! Beuningen een overzichtelijke en rustige locatie. Massaal, druk, jachtig, onpersoonlijk; dat is niet op ons van toepassing. Hier tref je een sfeer van ontspanning, gemoedelijkheid haast. Stress houden we hier vakkundig buiten de deur. Wel zo prettig voor jouw coachees én voor jou zelf: een goede sfeer zal de kwaliteit van het coachingsgesprek ten goede komen.

Warme zakelijkheid

Je huurt een coachruimte inclusief koffie, thee en frisdrank voor een heel scherp tarief. Het scherpste in de regio. Toch is dat niet de reden dat coaches en hun cliënten hier graag komen. Dat ligt echt aan de sfeer, die te danken is aan onze hartelijke en gastvrije medewerkers. Ondanks de uitdagingen die zij ervaren in het reguliere arbeidsproces doen ze bij DROOM! volop mee. Hun enthousiasme en drive om het de gast naar de zin te maken zorgen voor een unieke, warme en inspirerende sfeer.

Wanneer kom jij een coachruimte huren bij DROOM! Beuningen?

Wat zeggen anderen over DROOM! Beuningen:

‘Ik wil mijn coachees een rustige, fijne omgeving bieden. Ontspanning zorgt voor openheid. En levert de beste gesprekken op. DROOM! voorziet daarin. De heerlijke kaart en het persoonlijke contact doen de rest.’

Mark Postma, coach Arbeidsmobiliteit

Contact opnemen met DROOM! Beuningen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw training of coaching gesprek? Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met je mee!

Terug naar boven