Coachen

Ben jij op zoek naar een ruimte voor 1-op-1 coaching gesprekken? Of voor coaching gesprekken met een grotere groep? Dan ben je bij DROOM! Beuningen aan het goede adres. In onze ruimtes voer je ongestoord een gesprek!  

De voordelen van onze coaching ruimte

De locatie bestaat uit 7 vergaderruimtes die variëren van klein tot ruime zalen voor 2 tot 100 personen. Onze zalen zijn uitgerust met diverse audiovisuele middelen en zijn hierdoor van alle gemakken voorzien. De zaalopstelling is naar eigen wens aan te passen, zodat voor iedere gewenste bijeenkomst een ruimte gereserveerd kan worden.

Onze ruimtes zijn te huren vanaf € 12,50 (exclusief BTW) per persoon per dagdeel. In dit vergaderarrangement zit onbeperkt koffie, thee en frisdrank inbegrepen.

Een coaching ruimte reserveren bij DROOM! Beuningen

Onze locatie is vlakbij de A73 en A50 en dus gemakkelijk te bereiken met de auto. Daarnaast is parkeren bij ons gratis. Het team bestaat voor het overgrote deel uit medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, maar met een nauwe betrokkenheid bij onze diensten. Onze collega’s zijn daarom enorm gemotiveerd en helpen u waar mogelijk. Ontdek de warme zakelijkheid bij DROOM!

Contact opnemen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw training of coaching gesprek? Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met je mee!

×
Terug naar boven