Flexibele kantoorruimte in Nijmegen, Arnhem en Beuningen

Als ondernemer heb je niet altijd een eigen kantoor nodig. Bij DROOM! Beuningen kan je tegen flexibele voorwaarden een kantoorruimte huren in Nijmegen, Arnhem en Beuningen. Eventueel inclusief ontbijt, lunch of diner!

Voordelen van een flexibele kantoorruimte

Een flexibel kantoor kent een groot aantal voordelen.

  1. Allereerst heb je weinig opstartkosten en weinig voorbereidingstijd. Een kantoorruimte die je huurt hoeft niet ingericht te worden en je kunt er vrijwel direct gebruik van maken. Je bespaart dus niet alleen op de huur van een kantoorruimte, maar ook op dekosten van eventuele bureaus en computers.
  2. Een ander voordeel is de grootte van de ruimte die je huurt. Het bespaart risico’s en investeringskosten. Een flexibele kantoorruimte hoef je daarnaast niet fulltime te huren. Een kantoorruimte huren voor 1 of 2 keer per maand? Ook dat kan!
  3. Een eigen flexibele werkplek geeft medewerkers een gevoel van autonomie en dus een grotere tevredenheid. De vrijheid die zij krijgen om zelf te bepalen waar, wanneer en met wie ze werken resulteert vaak positief.
  4. Veel enthousiaste ondernemers, zelfstandigen en flexibele medewerkers maken gebruik van het huren van kantoorruimtes. De kantoorruimte is dan ook perfect om te netwerken en elkaar te inspireren.

Flexibele kantoorruimte huren bij DROOM! Beuningen

Bij DROOM! Beuningen vind je dit alles en meer. Onze flexpleklocatie bij DROOM! Beuningen is de perfecte plek om te flexwerken in de regio Nijmegen en Maas&Waal. Waarom? Vanwege de:

• Smaakvolle inrichting;
• Uitgekiende faciliteiten (stabiele wifi, print-mogelijkheden, beschikbaarheid vergaderruimtes);
• Uitstekende bereikbaarheid (vlakbij knooppunt Ewijk; A73/A50 en gratis parkeren);
• Voortreffelijke keuken (ontbijt-, lunch-, dinerbuffetten en á la carte gerechten);
• Sympathieke sfeer (MVO door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt);
En het mooiste van alles? Flexwerken bij DROOM! Beuningen kost je niets.

Je leest het goed: niets: al vinden we het prettig als je enkele consumpties nuttigt :D. 

Neem hier contact met ons op of bekijk een van onze vergaderruimtes wanneer je op zoek bent naar een afgesloten kantoorruimte.

Terug naar boven