Header appelboom terras

Arrangementen

Vergaderarrangement

Gedurende jouw verblijf in één van de vergaderzalen kan je onbeperkt gebruik maken van koffie, thee, water en verschillende soorten gekoelde frisdrank. We kunnen al onze zalen in de door jouw gewenste opstelling klaarzetten. 

Ochtend
Middag
Avond

08.00 – 12.00
13.00 – 17.00
18.00 – 22.00 (op reservering)

Wij rekenen € 19,50 (ex btw) per persoon per dagdeel voor ons arrangement.

Naast ons vergaderarrangement kunnen wij jou en jouw gasten onderstaande mogelijkheden bieden. Natuurlijk is dit niet alles. Mocht je specifieke wensen hebben dan horen wij die graag van jou. Wij vinden het belangrijk dat onze producten aansluiten bij jouw wensen.

Ontbijt

Ontbijt – Vanaf € 12,50 (ex btw) per persoon
Begin jouw dag goed en ontbijt bij DROOM!. Het ontbijt is een ideaal moment om werkzaamheden te bespreken, te vergaderen of simpelweg jouw collega’s beter te leren kennen. Het ontbijtbuffet bestaat uit harde en zachte broodjes, diverse soorten zoet beleg, verschillende vleeswaren en een gekookt ei. Het ontbijt wordt aangevuld met jus d’orange, melk en karnemelk.

Lunch

Broodjeslunch – € 17,50 (ex btw) per persoon
Wilt u uw gasten een eenvoudige maar smakelijke maaltijd bieden? Dan biedt onze broodjeslunch de uitkomst. Onze broodjeslunch bestaat uit soep van de dag, harde broodjes belegd met ham of kaas, een warme snack en handfruit. De lunch is inclusief jus d`orange, melk en karnemelk en wordt per persoon uitgeserveerd.

Luxe Lunch – € 21,50 (ex btw) per persoon
DROOM! serveert een uitgebreide lunch vol heerlijkheden zoals verse soep van de dag, diverse belegde broodsoorten, verschillende hapjes, salades en zoetigheden. Op deze wijze maakt u kennis met de gerechten uit de gevarieerde keuken van DROOM!. De lunch wordt aangevuld met jus d’orange en melk.

Kleine kaart
Naast de verschillende buffetmogelijkheden hebben wij ook een kleine kaart met heerlijke gerechten.

Lunchpakket – Vanaf € 10,00 (ex btw) per persoon
Hebben jij en jouw gasten haast en geen tijd om gebruik te maken van onze lunchfaciliteiten? Dan is een lunchpakket voor onderweg een smakelijke oplossing. De inhoud van het lunchpakket stemmen wij graag met jou af.

Diner

Onder leiding van onze chef-kok stellen onze medewerkers een heerlijk diner samen. Voor ons is het belangrijk dat het diner voldoet aan jouw wensen. Daarom gaan we graag met jou in gesprek om de invulling van het diner te bespreken. Hieronder hebben we drie “standaard” mogelijkheden als dineroptie

Broodjeslunch – € 17,50 (ex btw) per persoon
Wilt u uw gasten een eenvoudige maar smakelijke maaltijd bieden? Dan biedt onze broodjeslunch de uitkomst. Onze broodjeslunch bestaat uit soep van de dag, harde broodjes belegd met ham of kaas, een warme snack en handfruit. De lunch is inclusief jus d`orange, melk en karnemelk en wordt per persoon uitgeserveerd.

Dinerbuffet – va € 18,50 (ex btw) per persoon
Wil je jouw gasten een avondmaaltijd aanbieden dan is het dinerbuffet een echte aanrader. Ons dinerbuffet bestaat uit een vullend hoofdgerecht, waarvan we de inhoud graag met jou bespreken. Denk hierbij aan pasta met een heerlijke zalm-roomsaus of gebakken aardappelpartjes met een schnitzel en haricots verts.

Luxe dinerbuffet – va € 35,00 (ex btw) per persoon
Wil je jouw gasten trakteren op een heerlijk diner? Dan is het luxe dinerbuffet de uitgelezen mogelijkheid. Het luxe dinerbuffet biedt jullie de meest heerlijke gerechten uit onze keuken. Het luxe dinerbuffet bestaat uit een drie gangen buffet, waarvan we de inhoud graag met jou bespreken.

Extra’s

Naast ontbijt, lunch en diner verzorgen wij ook andere mogelijkheden. Je kunt hierbij denken aan een borrel, barbecue of catering. De mogelijkheden hiervan bespreken we graag onder het genot van een kop koffie of thee.

Droom Beuningen

Terug naar boven