Vergaderzaal  met gasten

Trainingen

Ben jij op zoek naar een trainingslocatie? Bij DROOM! Beuningen huur je een trainingsruimte die van alle gemakken is voorzien. Diverse ruimtes bieden mogelijkheid voor een goed georganiseerde training. Naast trainingen kun je hier ook coaching gesprekken voeren, vergaderingen organiseren of congressen houden.

De voordelen van onze trainingslocatie

Onze trainingslocatie is gevestigd vlakbij de A73 en A50, omgeving Nijmegen, en hierdoor eenvoudig met de auto te bereiken. Tevens parkeer je bij ons gratis! Wij hebben de beschikking over 7 vergaderruimtes die variëren in grootte van 2 tot 100 personen. De uitgeruste zalen bieden een beamer en/of tv-scherm, flip-overs en overige visuele middelen. De zaalopstelling is naar eigen wens aan te passen, zodat voor iedere gewenste bijeenkomst een ruimte gereserveerd kan worden.

Droom Beuningen

Waarom een trainingsruimte reserveren bij DROOM!?

Naast onze ideale locatie en fijn uitgeruste, flexibele vergaderruimtes bieden onze medewerkers een belangrijke toevoeging aan onze locatie. Ons team bestaat voor het overgrote deel uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze collega’s kunnen zich bij ons ontwikkelen en hun talenten laten zien. Zo verzorgen zij op dagelijkse basis heerlijke lunches, lekkere hapjes en onze wereldberoemde appeltaart (die ook los te bestellen is)!

Wil jij een overheerlijke, versgebakken appeltaart online bestellen? Dat kan!

Contact opnemen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw training? Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met je mee!

×
Terug naar boven