header-plantjes-vergaderzaal

Trainingslocatie

Bij DROOM! kun je nu COVID-19 vrij trainingen geven. Lees op deze pagina hoe wij de richtlijn van het RIVM volgen.

Je bent op zoek naar een trainingslocatie in (de buurt van) Nijmegen? Heb je al eens aan DROOM! Beuningen gedacht? Bij ons vind je alles wat je van een geschikte trainingslocatie mag verwachten en meer. Te beginnen bij een goede bereikbaarheid (dicht bij de A73 en de A50), ruime, gratis parkeervoorzieningen en een uitstekende rolstoeltoegankelijkheid.

De faciliteiten van onze trainingslocatie

Maar er is meer. Onze trainingsruimten zijn gewoonweg erg fijn om in te vertoeven. Onze gasten waarderen de goede stoelen, de fijne akoestiek en de riante hoeveelheid daglicht die naar binnen valt. Allemaal factoren die de kwaliteit van de training gunstig beïnvloeden. Wat ze overigens ook bijzonder op prijs stellen: de apparatuur is bijzonder makkelijk te bedienen. En werkt. Altijd.

DROOM! Beuningen wordt ook om andere redenen erg gewaardeerd als trainingslocatie. De enorme flexibiliteit waarmee last minute aanpassingen geruisloos worden verricht. Het persoonlijke contact met bedrijfsleider Gerben en zijn team, dat ervoor zorgt dat het jou voorafgaand, tijdens en na de training aan niets ontbreekt. Het overheerlijke, complete en goed verzorgde lunchbuffet, dat ook de inwendige mens bij de les houdt. Dit alles weegt zwaar mee voor bedrijven en organisaties binnen en buiten de regio om DROOM! Beuningen tot vaste trainingslocatie te rekenen.

Tot slot is er nog één – nee, twee – factoren die van DROOM! Beuningen een unieke trainingslocatie maken. Zo maken we de lekkerste appeltaart in de regio. Daar komen gasten zelfs speciaal voor terug! Maar wat ons echt een bijzondere trainingslocatie maakt, dat zijn onze medewerkers. Ze hebben weliswaar een afstand tot de markt, maar voelen zich enorm betrokken bij hun werk. Elke dag zetten zij zich met hart en ziel in om gasten de beste ervaring te geven. Hun warme zakelijkheid is de reden dat jij je ontzettend welkom zult voelen.

Wanneer kom jij een training geven bij DROOM! Beuningen?

Wat anderen zeggen over DROOM! Beuningen:

“Een training geven bij DROOM! Beuningen is MVO bij uitstek. Los daarvan is het een ontzettend leuke locatie. Het klopt, het functioneert en het smaakt. De klant is hier echt koning. Wat wil je nog meer?”

Neem contact met ons op!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw training? Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met je mee!

×
Terug naar boven