Koffiekopje met bonen

Prijzenoverzicht

Vergaderarrangement 

€ 13,00 (ex. BTW) per persoon per dagdeel

Ons vergaderarrangement bestaat uit zaalhuur, koffie, thee en fris en is per dagdeel te boeken.

Ochtend | 8.00 – 12.00
Middag | 13.00 – 17.00
Avond | 18.00 – 22.00

Audiovisuele middelen

Beamer & Audio | € 17,50 (ex BTW) per stuk per dagdeel
Flipover | € 10,00 (ex BTW) per stuk per dagdeel


Onderstaand vindt u een aantal mogelijkheden die wij u en uw gasten kunnen bieden. Natuurlijk is dit niet alles. Mocht u specifieke wensen hebben dan horen wij die graag van u. Wij vinden het belangrijk dat onze producten aansluiten bij uw wensen.

Ontbijt

Ontbijtbuffet

€ 10,00 (ex BTW) per persoon

Begin uw dag goed en ontbijt bij DROOM!. Het ontbijt is een ideaal moment om werkzaamheden te bespreken, te vergaderen of simpelweg uw collega’s beter te leren kennen. Het ontbijtbuffet bestaat uit harde en zachte broodjes, diverse soorten zoet beleg, verschillende vleeswaren en een gekookt ei. Het ontbijt wordt aangevuld met jus d’orange, melk en karnemelk.

Lunchbuffet 

Broodjesbuffet

€ 11,00 (ex BTW) per persoon

Wilt u uw gasten een eenvoudige maar smakelijke maaltijd bieden? Dan biedt ons broodjesbuffet de uitkomst. Ons broodjesbuffet bestaat uit soep van de dag, harde broodjes belegd met ham of kaas, een warme snack en handfruit. Het broodjesbuffet is inclusief jus d`orange, melk en karnemelk.

Lunchbuffet

€ 16,50 (ex BTW) per persoon

DROOM! serveert een uitgebreide lunch in de vorm van een buffet vol heerlijkheden zoals verse soep van de dag, warme en koude tapas, verschillende salades, broodjes met diverse soorten beleg en nagerechten. Op deze wijze maakt u kennis met de gerechten uit de gevarieerde keuken van DROOM!. Het lunchbuffet wordt aangevuld met jus d’orange, melk en karnemelk.

Lunchpakket

Vanaf € 10,00 (ex BTW) per persoon

Hebben u en uw gasten haast en geen tijd om gebruik te maken van onze lunchfaciliteiten? Dan is een lunchpakket voor onderweg een smakelijke oplossing. De inhoud van het lunchpakket stemmen wij graag met u af.

Kleine kaart

Naast de verschillende buffetmogelijkheden hebben wij ook een kleine kaart met heerlijke gerechten.

Diner

Onder leiding van onze chef-kok stellen onze medewerkers een heerlijk diner samen. Voor ons is het belangrijk dat het diner voldoet aan uw wensen. Daarom gaan we graag met u in gesprek om de invulling van het diner te bespreken. Hieronder hebben we drie “standaard” mogelijkheden als dineroptie.

Broodjesbuffet 

€ 11,00 (ex BTW) per persoon

Wilt u uw gasten een eenvoudige maar smakelijke maaltijd bieden? Dan biedt ons broodjesbuffet de uitkomst. Ons broodjesbuffet bestaat uit soep van de dag, harde broodjes belegd met ham of kaas, een warme snack en handfruit. Het broodjesbuffet is inclusief jus d`orange, melk en karnemelk.

Dinerbuffet

€ 15,00 (ex BTW) per persoon

Wilt u uw gasten een avondmaaltijd aanbieden dan is het dinerbuffet een echte aanrader. Ons dinerbuffet bestaat uit een vullend hoofdgerecht, waarvan we de inhoud graag met u bespreken. Denk hierbij aan pasta met een heerlijke zalm-roomsaus of gebakken aardappelpartjes met een schnitzel en haricots verts.

Luxe dinerbuffet

€ 30,00 (ex BTW) per persoon

Wilt u uw gasten trakteren op een heerlijk diner? Dan is het luxe dinerbuffet de uitgelezen mogelijkheid. Het luxe dinerbuffet biedt u de meest heerlijke gerechten uit onze keuken. Het luxe dinerbuffet bestaat uit een drie gangen buffet, waarvan we de inhoud graag met u bespreken.


×
Terug naar boven