Koffiekopje met bonen

Prijzenoverzicht

Vergaderarrangement 

Ons vergaderarrangement bestaat uit zaalhuur, koffie, thee, water en frisdrank en is per dagdeel te boeken. Voor ons arrangement rekenen wij € 19,50 (ex btw) per persoon per dagdeel.

Onze dagdelen zien er als volgt uit:

Ochtend | 8.00 – 12.00
Middag | 13.00 – 17.00
Avond | 18.00 – 22.00 (op reservering)

Audiovisuele middelen

Beamer & Audio | € 17,50 (ex btw) per stuk per dagdeel
Flipover | € 10,00 (ex btw) per stuk per dagdeel
Videoconferentie tool | € 35,00 (ex btw) per stuk per dagdeel


Onderstaand vindt u een aantal mogelijkheden die wij u en uw gasten kunnen bieden. Natuurlijk is dit niet alles. Mocht u specifieke wensen hebben dan horen wij die graag van u. Wij vinden het belangrijk dat onze producten aansluiten bij uw wensen.

Ontbijt

Ontbijtbuffet

Vanaf € 12,50 (ex btw) per persoon

Begin uw dag goed en ontbijt bij DROOM!. Het ontbijt is een ideaal moment om werkzaamheden te bespreken, te vergaderen of simpelweg uw collega’s beter te leren kennen. Het ontbijtbuffet bestaat uit harde en zachte broodjes, diverse soorten zoet beleg, verschillende vleeswaren en een gekookt ei. Het ontbijt wordt aangevuld met jus d’orange, melk en karnemelk.

Lunchbuffet 

Broodjeslunch

€ 17,50 (ex btw) per persoon

Wilt u uw gasten een eenvoudige maar smakelijke maaltijd bieden? Dan biedt onze broodjeslunch de uitkomst. Onze broodjeslunch bestaat uit soep van de dag, harde broodjes met divers beleg, een warme snack en vers fruitsalade. De lunch is inclusief jus d`orange en melk en wordt per persoon uitgeserveerd.

Luxe Lunch

€ 21,50 (ex btw) per persoon

De lunchbreak is hét moment om weer op te laden voor de tweede helft van de dag. DROOM! serveert een uitgebreide lunch vol heerlijkheden zoals verse soep van de dag, diverse belegde broodsoorten, verschillende hapjes, salades en zoetigheden. Op deze wijze maakt u kennis met de gerechten uit de gevarieerde keuken van DROOM!. De lunch wordt aangevuld met jus d’orange en melk.

Lunchpakket

Vanaf € 10,00 (ex btw) per persoon

Hebben u en uw gasten haast en geen tijd om gebruik te maken van onze lunchfaciliteiten? Dan is een lunchpakket voor onderweg een smakelijke oplossing. De inhoud van het lunchpakket stemmen wij graag met u af.

Kleine kaart

Naast de verschillende buffetmogelijkheden hebben wij ook een kleine kaart met heerlijke gerechten.

Diner

Onder leiding van onze chef-kok stellen onze medewerkers een heerlijk diner samen. Voor ons is het belangrijk dat het diner voldoet aan uw wensen. Daarom gaan we graag met u in gesprek om de invulling van het diner te bespreken. Hieronder hebben we drie “standaard” mogelijkheden als dineroptie.

Broodjeslunch

€ 17,50 (ex btw) per persoon

Wilt u uw gasten een eenvoudige maar smakelijke maaltijd bieden? Dan biedt onze broodjeslunch de uitkomst. Onze broodjeslunch bestaat uit soep van de dag, harde broodjes met divers beleg, een warme snack en vers fruitsalade. De lunch is inclusief jus d`orange en melk en wordt per persoon uitgeserveerd.

Dinerbuffet

Vanaf € 18,50 (ex btw) per persoon

Wilt u uw gasten een avondmaaltijd aanbieden dan is het dinerbuffet een echte aanrader. Ons dinerbuffet bestaat uit een vullend hoofdgerecht, waarvan we de inhoud graag met u bespreken. Denk hierbij aan pasta met een heerlijke zalm-roomsaus of gebakken aardappelpartjes met een schnitzel en haricots verts.

Luxe dinerbuffet

Vanaf € 35,00 (ex btw) per persoon

Wilt u uw gasten trakteren op een heerlijk diner? Dan is het luxe dinerbuffet de uitgelezen mogelijkheid. Het luxe dinerbuffet biedt u de meest heerlijke gerechten uit onze keuken. Het luxe dinerbuffet bestaat uit een drie gangen buffet, waarvan we de inhoud graag met u bespreken.


Terug naar boven