Videoconferencing bij DROOM!

Videoconferencing: professionaliteit en gemak

Als er een ding is dat we de afgelopen tijd hebben geleerd is dat thuiswerken voor velen wel degelijk mogelijk is. Én dat thuiswerken niet altijd ideaal is. Bijvoorbeeld wanneer er een belangrijke meeting op de agenda staat. Overweeg videoconferencing bij DROOM!

Aan de keukentafel of op jouw thuiswerkplek kunnen jij en jouw collega’s weliswaar prima de reguliere werkzaamheden verrichten. Maar in de individuele thuissituatie deelnemen aan een gezamenlijke online vergadering is andere koek. Een door het beeld lopende peuter, een blaffende hond of een net iets te hard sprekende partner: het zijn afleidende zaken die ten koste gaan van de kwaliteit van de online meeting.

Video conference tools

Lang niet alle bedrijven beschikken over de benodigde video conference tools voor een geruisloze videoconference.

DROOM! wel.

Video conferentietool

Dankzij onze professionele apparatuur kunnen jij en jouw collega’s probleemloos en vrij van hinderlijke bijgeluiden online vergaderen in een van onze vergaderruimten. Bedien eenvoudig onze videoconferencing tool! Een haarscherpe camera en speakerphone: wat wil je nog meer?

Via videocalling zijn degenen die zich op afstand bevinden makkelijk bij te sluiten. De soepele werking en bediening van de apparatuur laten je al snel vergeten dat de andere deelnemers aan de vergadering zich niet in dezelfde ruimte bevinden.

Wil je ook kennismaken met het gemak en de professionaliteit van video conferencing bij DROOM!? Doe een aanvraag, dan doen wij een passend (en smakelijk!) aanbod. Tot ziens (offline én online) bij DROOM!

Videoconferencing bij DROOM! - Vergaderruimte Nijmegen
Terug naar boven