header lampen 1

Over ons

DROOM! Beuningen: waar staan wij voor?

Bij DROOM! Beuningen vergader jij op een unieke locatie. Onze 7 vergaderzalen bieden inspiratie voor kleine en grote groepen. Of je nu voor 1-op-1 gesprekken een vergaderruimte reserveert of voor een congres voor 50 personen; bij DROOM! Beuningen kan het allemaal! Wij bieden naast onze bijzondere vergaderruimtes ook heerlijke gerechten aan in ons restaurant. Geniet van een lunch of overheerlijke, zelfgemaakte appeltaart. Het is bij DROOM! Beuningen ook mogelijk om een flexwerkplek te reserveren.

Samenwerking mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

DROOM! Beuningen besteedt extra aandacht aan coaching en ondersteuning van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit kunnen mensen zijn met bijvoorbeeld ADHD, een verstandelijke beperking of autisme. Via coaching kunnen zij mogelijk doorgroeien naar een andere functie binnen of buiten DROOM! en zich ook op persoonlijk vlak verder ontwikkelen.

Medewerkers die vallen onder de Participatiewet

Een aantal medewerkers van DROOM! Beuningen valt onder de Participatiewet. Dit zijn mensen die langdurig niet hebben deelgenomen aan het arbeidsproces. In plaats van hen omzichtig makkelijke klusjes te geven, kijken we naar hun kwaliteiten en laten we hen volwaardig meedraaien. Binnen een stabiele structuur, met een duidelijke taakafbakening. En met perspectief op een reguliere baan. Dit draagt bij aan een goed gevoel. Van henzelf en van onze gasten.

Haal het beste uit jezelf!

Het motto van de drie DROOM!vestigingen, dus ook dat van DROOM! Beuningen, is ‘Haal het beste uit jezelf.’ Dit heeft betrekking op onze gasten, die in een inspirerende omgeving optimaal kunnen flexwerken en vergaderen. Maar het geldt net zo goed voor onze medewerkers. Hen willen we een echte droombaan kunnen bieden.

Wanneer kom jij kennismaken met de warme zakelijkheid van DROOM! Beuningen?

Terug naar boven