Vergaderzalen DROOM! Beuningen

Vergaderen

Vergaderen bij DROOM! Beuningen

De strakke en moderne vergaderzalen van DROOM! Beuningen maken van elke zakelijke meeting een succes. Tussen onze zeven zalen zit er altijd eentje bij die geschikt is voor jouw gezelschap. Of je nu een ruimte zoekt voor het voeren van een coachingsgesprek of het presenteren van een beleidsplan.

Vergaderruimtes voor ieder gezelschap

We hebben knusse ruimtes waarin je vanuit een comfortabele fauteuil een goed gesprek kunt voeren en zalen waarin de tafels in elke gewenste opstelling geplaatst kunnen worden, afhankelijk van het doel van jouw meeting. Gezelschappen tot en met honderd personen kunnen bij DROOM! Beuningen optimaal terecht.

Het spreekt voor zich dat alle ruimtes toegankelijk voor rolstoelen zijn.

Vergaderen - Vergaderruimte Nijmegen

Vergaderen met een beetje meer

DROOM! Beuningen is een vergaderlocatie met iets extra’s. Behalve een uitstekende bereikbaarheid, fijn interieur en alle benodigde faciliteiten om prettig en comfortabel te werken heeft DROOM! Beuningen nog wat anders. Twee sterke troeven, om precies te zijn.

Troef 1: uitmuntende keuken

Ten eerste is onze keuken gewoon heel goed. Punt. Onze buffetten en á la carte gerechtjes en gerechten gooien hoge ogen onder onze (vergader- en flexwerk)gasten. DROOM! Beuningen is tenslotte een horecabedrijf, dat gastvrijheid in de breedste zin van het woord uitdraagt. Het plaatje moet kloppen, vinden wij. Dat betekent én mooie vergaderruimtes én uitgekiende voorzieningen én een heerlijke keuken.

Troef 2: onze medewerkers

Onze andere troef? Onze medewerkers. Door ons bijzondere personeelsbestand geven zij vergaderen bij DROOM! Beuningen een bijzondere dimensie. Eentje die niet te omschrijven is, alleen te ervaren. Kom daarom zelf langs om te ontdekken wat je erbij krijgt wanneer je vergadert bij DROOM! Beuningen.

Waarom vergaderen bij DROOM! Beuningen dus een uitstekende keuze is?

  • 7 vergaderzalen (2 tot 100 personen)
  • Elke zaal uitgerust met beamer en/of tv-scherm, flip-overs en overige (audio)visuele middelen
  • Vergaderarrangement al vanaf € 19,50 p.p. per dagdeel (incl. koffie, thee en frisdrank)
  • Ruime, gratis parkeergelegenheid
  • Dicht bij de A73 en A50
  • Vergaderbuffetten op maat (ontbijt, lunch en diner)
  • Warme zakelijkheid door unieke service

Videoconferencing

Dankzij onze professionele apparatuur kunnen jij en jouw collega’s probleemloos en vrij van hinderlijke bijgeluiden online vergaderen in een van onze vergaderruimten. Bedien eenvoudig onze videoconferencing tool! Een haarscherpe camera en speakerphone: wat wil je nog meer?

Via videocalling zijn degenen die zich op afstand bevinden makkelijk bij te sluiten. De soepele werking en bediening van de apparatuur laten je al snel vergeten dat de andere deelnemers aan de vergadering zich niet in dezelfde ruimte bevinden.

Wil je ook kennismaken met het gemak en de professionaliteit van video conferencing bij DROOM!? Doe een aanvraag, dan doen wij een passend (en smakelijk!) aanbod.

Wanneer kom jij vergaderen bij DROOM! Beuningen?

Vergaderen - Vergaderruimte Nijmegen

Terug naar boven