Smakelijk

Smakelijk

Genieten van gastvrijheid

Zeg nou zelf: van heerlijke gerechten wordt iedereen toch blij? Daarom vind je bij DROOM! Beuningen niet alleen alle faciliteiten om uitstekend te kunnen flexwerken en vergaderen, maar kun je hier ook culinair genieten. We leggen je graag in de watten met lekkere en verrassende gerechten.

Onze producten zijn afkomstig van lokale leveranciers en worden door onze bevlogen keukenbrigade verwerkt tot heerlijke gerechten. Onder leiding van kok Eco Waale bereiden we alle gerechten vers in huis. Bij DROOM! Beuningen bieden we ontbijt, lunch en diner zoveel mogelijk aan in buffetvorm. Dat is niet alleen voor jou als gast overzichtelijk, maar ook voor onze medewerkers. Zo geven we hun een prettige werkstructuur.

Als je gebruik wilt maken van één van onze buffetten dan vragen we je om van tevoren te reserveren. Wij stemmen dan samen met jou het menu af. Heb je specifieke (dieet)wensen? Geef deze dan door aan onze keuken. Onze keukenbrigade is heel goed in het bedenken van smakelijke alternatieven.

Snel aanschuiven, snel weer op pad

Naast de verschillende buffetmogelijkheden heeft DROOM! Beuningen een kleine kaart met heerlijke gerechten. Wat dacht je van:

  • Salade Medina – Gemengde sla met gebakken reepjes kipfilet met Arabische specerijen, gerookte amandelen, dadels, mosterddressing en brood met roomboter.
  • Noorse Omelet – Drie scharreleieren op brood met Noorse gerookte zalm, crème fraiche en bieslook.
  • Tosti Saté – Wit brood met belegen kaas, gebraden gehakt en satésaus.

Maar we serveren ook een ‘gewoon’ hard broodje kaas of de vertrouwde rundvleeskroketten op brood.

Smakelijk - Vergaderruimte NijmegenSmakelijk - Vergaderruimte Nijmegen

Handig om te weten: de broodjes op de kleine kaart kunnen we ook bij je bezorgen.

Dankzij onze ligging langs de A73 en A50 en onze ruime (en gratis) parkeergelegenheid schuif je zo aan en ben je net zo snel weer op pad. Je hoeft dus niet te komen flexwerken of vergaderen bij DROOM! Beuningen om van een heerlijke lunch te genieten (maar dat mag wel natuurlijk!).

Wanneer kom jij de heerlijke gerechten van DROOM! Beuningen eens proberen?

Lunch Vergadercentrum Appeltaart Flexplek Participatie
Terug naar boven