Belegde broodjes

Smakelijk

Flexwerken en vergaderen met culinaire extra

Zeg nou zelf: van heerlijke gerechten wordt iedereen toch blij? Daarom vind je bij DROOM! Beuningen niet alleen alle faciliteiten om uitstekend te kunnen flexwerken en vergaderen, maar kun je hier ook culinair genieten. We leggen je graag in de watten met lekkere en verrassende gerechten.

Producten om van te genieten

Onze producten zijn afkomstig van lokale leveranciers en worden door onze bevlogen keukenbrigade verwerkt tot heerlijke gerechten. Onder leiding van kok Eco Waale bereiden we alle gerechten vers in huis. Bij DROOM! Beuningen bieden we ontbijt, lunch en diner zoveel mogelijk aan in buffetvorm. Dat is niet alleen voor jou als gast overzichtelijk, maar ook voor onze medewerkers. Zo geven we hen een prettige werkstructuur.

Genieten van gastvrijheid: heerlijke buffetten

Als je gebruik wilt maken van één van onze buffetten dan vragen we je om van tevoren te reserveren. Wij stemmen dan samen met jou het menu af. Heb je specifieke (dieet)wensen? Geef deze dan door aan onze keuken. Onze keukenbrigade is heel goed in het bedenken van smakelijke alternatieven.

Snel aanschuiven, snel weer op pad

Naast de verschillende buffetmogelijkheden heeft DROOM! Beuningen een kleine kaart met heerlijke gerechten. Wat dacht je van:

  • 12-uurtje – Dagverse soep in een glaasje, een goulashkroket met lemon-pepermayonaise en huisgemaakte tonijnsalade. Geserveerd met biologisch, robuust landbrood.
  • Wrap Carpaccio – Wrap gevuld met rundercarpaccio, oude kaas, huisgemaakte pesto en  geroosterde pijnboompitten.
  • Hete Kip – Onze befaamde hete kip in een naan broodje met bosui, frisse yoghurtsaus en gebakken uitjes.

Maar we serveren ook een ‘gewoon’ hard broodje kaas of de vertrouwde uitsmijter op brood.

Smakelijk - Vergaderruimte Nijmegen Smakelijk - Vergaderruimte Nijmegen
Handig om te weten: de gerechten op de kleine kaart kunnen we ook bij je bezorgen!

Dankzij onze ligging langs de A73 en A50 en onze ruime (en gratis) parkeergelegenheid schuif je zo aan en ben je net zo snel weer op pad. Je hoeft dus niet eens te komen flexwerken of vergaderen bij DROOM! Beuningen om van een heerlijke lunch te genieten (maar dat mag wel natuurlijk!).

Wanneer kom jij vergaderen en eten in het restaurant van DROOM! Beuningen? 

Een reservering kan je eenvoudig aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. Onze collega’s beantwoorden jouw aanvraag via het opgegeven mailadres.

Aanvraagformulier lunch
Aankomsttijd *

De door jou opgegeven persoonlijke gegevens worden nergens opgeslagen en niet gebruikt voor promotionele activiteiten. De gegevens worden enkel gebruikt om in contact te komen met betrekking tot de aanvraag.

Terug naar boven