Werken bij

Binnen DROOM! Beuningen en onze ijssalon DROOM!ijs hebben we momenteel verschillende vacatures. Dit zijn vacatures voor reguliere arbeidsplaatsen, ontwikkeltrajecten en dagbestedingsplekken.

Heb je een algemene vraag over de mogelijkheden voor het werken bij DROOM! Beuningen, neem dan contact op met Gerben Dudok (reguliere arbeidsplaatsen) of Nikki Peters (aangepast werk) . Je mag natuurlijk ook altijd bellen naar 024-6779061 of even langskomen op onze locatie.

Onderstaand een overzicht van beschikbare vacatures.

Vacatures – DROOM! Beuningen

Assistent medewerker bediening (Op Weg Naar Werk, Wmo, WLZ & PGB)

Je werkt als assistent medewerker bediening, dit kan dus zowel in ons restaurant zijn als bij de vergaderzalen. De ene dag verwelkom je de gasten met een lach in ons restaurant, neem je bestellingen op en serveer je deze uit. Achter de bar maak je lekkere koffies en andere drankjes klaar. Verder ruim je de tafels af en zorg je dat alles er netjes, gezellig en schoon uit ziet. De andere dag voer je werkzaamheden uit in de vergaderzalen. Hier ga je aan de slag met het voorbereiden van de zalen, breng je koffie en thee op afgesproken tijden en zorg je dat alles weer netjes klaar staat voor de volgende dag.

Assistent medewerker keuken (Op Weg Naar Werk, Wmo, WLZ & PGB)

Je werkt als assistent medewerker keuken binnen de professionele keuken van DROOM! Beuningen. Hier worden dagelijks verschillende werkzaamheden uitgevoerd ter voorbereiding op een buffet of lunch van de kaart. Denk hierbij aan het snijden van groentes, brood afbakken en beleggen, soep en salades klaarmaken en ook verschillende warme gerechten bereiden. Je leert het vak van jouw collega’s en hebt een vast aanspreekpunt. Samen maken jullie de meest lekkere gerechten om onze gasten mee te verblijden!

Assistent medewerker bakkerij (Op Weg Naar Werk, Wmo, WLZ & PGB)

Je werkt binnen de bakkerij van DROOM! Beuningen. Daar worden dagelijks verschillende handelingen uitgevoerd in het bakproces van de appeltaart en andere lekkernijen. Denk hierbij aan appels schillen, afwegen, deeg maken en springvormen bekleden. Ook help je af en toe mee bij het produceren van koeken en ander gebak. De werkzaamheden zijn gestructureerd en overzichtelijk. Je leert het vak van jouw collega’s en hebt een vast aanspreekpunt. Samen maken jullie de meest lekkere producten om onze gasten mee te verblijden!

Vacatures – IJssalon DROOM!ijs

In mei 2023 hebben wij de deuren van onze gloednieuwe ijssalon ‘DROOM!ijs’ aan de Waalhaven in Nijmegen geopend. Het gebied is door de jaren heen herontwikkeld naar een schitterend woongebied nabij het centrum van Nijmegen. De ijssalon vestigt zich in de entree van de Havenkade, een karakteristieke woontoren van ruim 70 meter hoog. Een landmark in Nijmegen, waar wij met de ijssalon onze stempel gaan drukken in Nijmegen-West.

Op dit moment hebben we binnen onze ijssalon geen vacatures beschikbaar.

Terug naar boven