Werken bij

Binnen DROOM! Beuningen en onze ijssalon DROOM!ijs hebben we momenteel verschillende vacatures. Dit zijn vacatures voor reguliere arbeidsplaatsen, ontwikkeltrajecten en dagbestedingsplekken.

Heb je een algemene vraag over de mogelijkheden voor het werken bij DROOM! Beuningen, neem dan contact op met Gerben Dudok (reguliere arbeidsplaatsen) of Nikki Peters (aangepast werk) . Je mag natuurlijk ook altijd bellen naar 024-6779061 of even langskomen op onze locatie.

Onderstaand een overzicht van beschikbare vacatures.

Vacatures – DROOM! Beuningen

Assistent medewerker bediening (Op Weg Naar Werk, Wmo, WLZ & PGB)

Je werkt als assistent medewerker bediening, dit kan dus zowel in ons restaurant zijn als bij de vergaderzalen. De ene dag verwelkom je de gasten met een lach in ons restaurant, neem je bestellingen op en serveer je deze uit. Achter de bar maak je lekkere koffies en andere drankjes klaar. Verder ruim je de tafels af en zorg je dat alles er netjes, gezellig en schoon uit ziet. De andere dag voer je werkzaamheden uit in de vergaderzalen. Hier ga je aan de slag met het voorbereiden van de zalen, breng je koffie en thee op afgesproken tijden en zorg je dat alles weer netjes klaar staat voor de volgende dag.

Assistent medewerker keuken (Op Weg Naar Werk, Wmo, WLZ & PGB)

Je werkt als assistent medewerker keuken binnen de professionele keuken van DROOM! Beuningen. Hier worden dagelijks verschillende werkzaamheden uitgevoerd ter voorbereiding op een buffet of lunch van de kaart. Denk hierbij aan het snijden van groentes, brood afbakken en beleggen, soep en salades klaarmaken en ook verschillende warme gerechten bereiden. Je leert het vak van jouw collega’s en hebt een vast aanspreekpunt. Samen maken jullie de meest lekkere gerechten om onze gasten mee te verblijden!

Vacatures – IJssalon DROOM!ijs

Medio mei 2023 openen wij de deuren van onze gloednieuwe ijssalon ‘DROOM!ijs’ aan de Waalhaven in Nijmegen. Het gebied is door de jaren heen herontwikkeld naar een schitterend woongebied nabij het centrum van Nijmegen. De ijssalon vestigt zich in de entree van de Havenkade, een karakteristieke woontoren van ruim 70 meter hoog. Een landmark in Nijmegen, waar wij met de ijssalon onze stempel gaan drukken in Nijmegen-West.

IJsscheppers (Oproepbasis – minimaal 8 uur per week)

We zijn op zoek naar enthousiaste ijsscheppers die ons heerlijke DROOM!ijs gaan verkopen. Jij ontvangt gasten met een glimlach en doet dit op de mooiste plek van de salon, namelijk achter de ijsvitrine. Vanuit daar schep je heerlijke bolletjes ijs en kun je een goede kop koffie maken. Ondertussen zorg je ervoor dat zowel de vitrine als de ijssalon er representatief uit zien. Ook help je bij het netjes afsluiten van de ijssalon.

Assistent medewerker bediening (Op Weg Naar Werk, Wmo, WLZ & PGB)

Jij bent het gezicht voor onze gasten en zorgt ervoor dat zij tevreden zijn. Je voert verschillende werkzaamheden uit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het scheppen van mooie bolletjes ijs en het maken van een heerlijke cappuccino. Ondertussen zorg je ervoor dat de ijssalon er schoon en netjes uit ziet. En af en toe zullen jouw collega’s van de ijsbereiding vragen of je even wilt proeven van het vers bereidde ijs…

Assistent medewerker ijsbereiding (Op Weg Naar Werk, Wmo, WLZ & PGB)

Je werkt als assistent medewerker binnen de nieuwe ijssalon in Nijmegen. Je leert het vak van jouw collega’s en hebt een vast aanspreekpunt. Samen maken jullie het meest lekkere ijs in de regio. De werkzaamheden zijn gestructureerd en overzichtelijk. Denk hierbij aan het volgen van (vaste) recepten, waarin je verschillende ingrediënten moet afwegen, aanvullen en verwerken. Proeven tijdens de bereiding is uitermate belangrijk, evenals het naleven van de hygiëneregels.

Terug naar boven