Assistent medewerker bakkerij

Functieomschrijving
Je werkt binnen de bakkerij van DROOM! Beuningen. Daar worden dagelijks verschillende handelingen uitgevoerd in het bakproces van de appeltaart en andere lekkernijen. Denk hierbij aan appels schillen, afwegen, deeg maken en springvormen bekleden. Ook help je af en toe mee bij het produceren van koeken en ander gebak. De werkzaamheden zijn gestructureerd en overzichtelijk. Je leert het vak van jouw collega’s en hebt een vast aanspreekpunt. Samen maken jullie de meest lekkere producten om onze gasten mee te verblijden!

Assistent medewerker bakkerij - Vergaderruimte Nijmegen

Lijkt het jou leuk om in de bakkerij werkzaamheden uit te voeren maar vind je het wel spannend of weet je niet goed of je dit kunt? Geen probleem, wij helpen je graag om jou nieuwe vaardigheden te leren op dit gebied. Elke dag is er een vast aanspreekpunt die jou graag de kneepjes van het vak wilt leren. Je hoeft niet alles in één keer te leren, wij nemen graag de tijd voor je om samen te oefenen.

Heb jij al wel ervaring? Hartstikke fijn! Ook dan kijken we graag samen waar jij nog in kan groeien.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent vriendelijk, gastvrij en ziet er netjes en verzorgd uit
  • Je wordt enthousiast van appeltaarten, koeken en andere lekkernijen bakken
  • Je helpt bij het opruimen, afwassen en schoonmaken van de materialen en werkplek
  • Je werkt graag met andere mensen (met en zonder beperking) samen
  • Je kunt huisregels en hygiëneregels naleven

Werkdagen en -tijden
De werkdagen en -tijden worden vastgesteld in overleg met je participatiecoach.

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een gezellige en inspirerende omgeving. Door middel van coaching en begeleiding van ervaren medewerkers en een participatiecoach, wordt iedere medewerker geholpen, geleerd en geënthousiasmeerd om het maximale uit zijn talenten te halen en daardoor zo zelfstandig mogelijk te werken. Daarnaast ontvang je een onkostenvergoeding en personeelskorting bij verschillende DROOM!locaties.

Overige informatie
Deze vacature is bestemd voor mensen die binnen de kaders van de Participatiewet vallen. Je bent in het bezit van een indicatie (dagbesteding): je werkzaamheden worden gefinancierd vanuit de WMO (zoals een traject Op Weg Naar Werk), WLZ of PGB.

Meer informatie
Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Nikki Peters, Participatiecoach+.

Contactformulier Vacatures
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
DROOM! Beuningen Nikki Peters

"Wat leuk dat jij misschien mijn nieuwe DROOM! collega wordt. Ik kijk nu al uit naar onze samenwerking. Eentje waarin ik mijn uiterste best doe om jou te laten groeien, in jouw eigen tempo, op jouw eigen manier.

Wat ik met jou ga doen? Met je samenwerken, je coachen en je ondesteunen als je vragen hebt. Ik kijk naar wat jij wél kunt, naar jouw talenten en je mogelijkheden.

Wat jij als DROOM! collega met ons gaat doen? Iets unieks toevoegen aan het DROOM! team. Ieder teamlid is namelijk belangrijk en heeft zijn eigen kwaliteiten. Daarnaast zorg jij ervoor dat onze gasten zich hier welkom voelen.

Hopelijk tot snel!"

Nikki Peters
Participatiecoach bij DROOM!
Terug naar boven