Assistent medewerker bediening

Functieomschrijving
Je werkt als assistent medewerker bediening, dit kan dus zowel in ons restaurant zijn als bij de vergaderzalen. De ene dag verwelkom je de gasten met een lach in ons restaurant, neem je bestellingen op en serveer je deze uit. Achter de bar maak je lekkere koffies en andere drankjes klaar. Verder ruim je de tafels af en zorg je dat alles er netjes, gezellig en schoon uit ziet. De andere dag voer je werkzaamheden uit in de vergaderzalen. Hier ga je aan de slag met het voorbereiden van de zalen, breng je koffie en thee op afgesproken tijden en zorg je dat alles weer netjes klaar staat voor de volgende dag. Tussendoor help je bij het klaarzetten van onze personeelskantine en bijhouden van de was.

Assistent medewerker bediening - Vergaderruimte Nijmegen

Lijken jou bovenstaande werkzaamheden leuk maar vind je het wel spannend of weet je niet goed of je dit kunt? Geen probleem, wij helpen je graag om nieuwe vaardigheden te leren. Elke dag is er een vast aanspreekpunt die jou graag de kneepjes van het vak wilt leren. Je hoeft niet alles in één keer te leren, wij nemen graag de tijd voor je om samen te oefenen.

Heb jij al wel ervaring? Hartstikke fijn! Ook dan kijken we graag samen waar jij nog in kan groeien.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent vriendelijk, gastvrij en ziet er netjes en verzorgd uit;
  • Je wordt enthousiast van gasten ontvangen, bestellingen opnemen en uitserveren;
  • Je helpt mee bij het klaarzetten en opruimen van de vergaderzalen;
  • Je helpt bij het opruimen, afwassen en schoonmaken van de materialen en werkplek;
  • Je werkt graag met andere mensen (met en zonder beperking) samen;
  • Je kunt huisregels en hygiëneregels naleven.

Werkdagen en -tijden
De werkdagen en -tijden worden vastgesteld in overleg met de participatiecoach. Het kan zijn dat je wordt gevraagd om weleens in de avond (of heel soms in het weekend) te werken.

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een gezellige en inspirerende omgeving. Door middel van coaching en begeleiding van ervaren medewerkers en een participatiecoach, wordt iedere medewerker geholpen, geleerd en geënthousiasmeerd om het maximale uit zijn talenten te halen en daardoor zo zelfstandig mogelijk te werken. Daarnaast ontvang je een onkostenvergoeding en personeelskorting bij verschillende DROOM! locaties.

Overige informatie
Deze vacature is bestemd voor mensen die binnen de kaders van de Participatiewet vallen. Je bent in het bezit van een indicatie (dagbesteding): je werkzaamheden worden gefinancierd vanuit de WMO (zoals een traject Op Weg Naar Werk), WLZ of PGB.

Meer informatie
Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Nikki Peters, Participatiecoach+.

Contactformulier Vacatures
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
DROOM! Beuningen Nikki Peters

"Wat leuk dat jij misschien mijn nieuwe DROOM! collega wordt. Ik kijk nu al uit naar onze samenwerking. Eentje waarin ik mijn uiterste best doe om jou te laten groeien, in jouw eigen tempo, op jouw eigen manier.

Wat ik met jou ga doen? Met je samenwerken, je coachen en je ondesteunen als je vragen hebt. Ik kijk naar wat jij wél kunt, naar jouw talenten en je mogelijkheden.

Wat jij als DROOM! collega met ons gaat doen? Iets unieks toevoegen aan het DROOM! team. Ieder teamlid is namelijk belangrijk en heeft zijn eigen kwaliteiten. Daarnaast zorg jij ervoor dat onze gasten zich hier welkom voelen.

Hopelijk tot snel!"

Nikki Peters
Participatiecoach bij DROOM!
Terug naar boven