Assistent medewerker keuken

Functieomschrijving
Je werkt als assistent medewerker keuken binnen de professionele keuken van DROOM! Beuningen. Hier worden dagelijks verschillende werkzaamheden uitgevoerd ter voorbereiding op een buffet of lunch van de kaart. Denk hierbij aan het snijden van groentes, brood afbakken en beleggen, soep en salades klaarmaken en ook verschillende warme gerechten bereiden. Je leert het vak van jouw collega’s en hebt een vast aanspreekpunt. Samen maken jullie de meest lekkere gerechten om onze gasten mee te verblijden!

Keuken mvo

Lijken jou bovenstaande werkzaamheden leuk maar vind je het wel spannend of weet je niet goed of je dit kunt? Geen probleem, wij helpen je graag om nieuwe vaardigheden te leren. Elke dag is er een vast aanspreekpunt die jou graag de kneepjes van het vak wilt leren. Je hoeft niet alles in één keer te leren, wij nemen graag de tijd voor je om samen te oefenen.

Heb jij al wel ervaring? Hartstikke fijn! Ook dan kijken we graag samen waar jij nog in kan groeien.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent vriendelijk, gastvrij en ziet er netjes en verzorgd uit;
  • Je wordt enthousiast van het (voor)bereiden van verschillende gerechten;
  • Je helpt bij het opruimen, afwassen en schoonmaken van de materialen en werkplek;
  • Je werkt graag met andere mensen (met en zonder beperking) samen;
  • Je kunt huisregels en hygiëneregels naleven.

Werkdagen en -tijden
De werkdagen en -tijden worden vastgesteld in overleg met de participatiecoach. Het kan zijn dat je wordt gevraagd om weleens in de avond (of heel soms in het weekend) te werken.

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een gezellige en inspirerende omgeving. Door middel van coaching en begeleiding van ervaren medewerkers en een participatiecoach, wordt iedere medewerker geholpen, geleerd en geënthousiasmeerd om het maximale uit zijn talenten te halen en daardoor zo zelfstandig mogelijk te werken. Daarnaast ontvang je een onkostenvergoeding en personeelskorting bij verschillende DROOM! locaties.

Overige informatie
Deze vacature is bestemd voor mensen die binnen de kaders van de Participatiewet vallen. Je bent in het bezit van een indicatie (dagbesteding): je werkzaamheden worden gefinancierd vanuit de WMO (zoals een traject Op Weg Naar Werk), WLZ of PGB.

Meer informatie
Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Nikki Peters, Participatiecoach+.

Contactformulier Vacatures
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Terug naar boven