Assistent medewerker keuken

Functieomschrijving

Je werkt als assistent medewerker keuken binnen de professionele keuken van DROOM! Beuningen. Hier worden dagelijks verschillende werkzaamheden uitgevoerd ter voorbereiding op een buffet of lunch van de kaart. Denk hierbij aan het snijden van groentes, brood afbakken en beleggen, soep en salades klaarmaken en ook verschillende warme gerechten bereiden. Je leert het vak van jouw collega’s en hebt een vast aanspreekpunt. Samen maken jullie de meest lekkere gerechten om onze gasten mee te verblijden!

Lijkt het jou leuk om keukenwerkzaamheden uit te voeren maar vind je het wel spannend of weet je niet goed of je dit kunt? Geen probleem, wij helpen je graag om jou nieuwe vaardigheden te leren op dit gebied. Elke dag is er een vast aanspreekpunt die jou graag de kneepjes van het vak wilt leren. Je hoeft niet alles in één keer te leren, wij nemen graag de tijd voor je om samen te oefenen.

Functie-eisen

  • Je bent vriendelijk en wordt enthousiast van verschillende keukenwerkzaamheden;
  • Je ziet er netjes en verzorgd uit;
  • Je werkt graag met andere mensen (met en zonder beperking) samen;
  • Je kunt huisregels en hygiëneregels naleven.

Taakomschrijving

  • Je maakt en verwerkt (deel)producten voor lunch (en eventueel diner);
  • Je helpt bij het opruimen, afwassen en schoonmaken van de materialen en werkplek.

Werkdagen en -tijden

De werkdagen en -tijden worden vastgesteld in overleg met je participatiecoach. Het kan zijn dat je wordt gevraagd om weleens in de avond (of heel soms in het weekend) te werken.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een gezellige en inspirerende omgeving. Onder begeleiding van ervaren medewerkers en een participatiecoach wordt iedere medewerker geholpen, geleerd en geënthousiasmeerd om het maximale uit zijn talenten te halen en daardoor zo zelfstandig mogelijk te werken. Je ontvangt coaching en begeleiding.

Overige informatie

Deze vacature is bestemd voor mensen met een indicatie (dagbesteding): je werkzaamheden worden gefinancierd vanuit de WMO (zoals een traject Op Weg Naar Werk), WLZ of PGB.

Heb je nog vragen of lijkt het jou leuk om eens kennis te maken? Neem dan contact op met Nikki Peters (participatiecoach) via of telefonisch via 024-6779061.

Terug naar boven