Bijzondere vergaderlocaties Nijmegen

Wat maakt onze vergaderlocatie zo bijzonder?

DROOM! Beuningen is een bijzondere vergaderlocatie in Nijmegen. Maar wat is dan precies zo bijzonder aan onze vergaderlocatie? Wij zijn een vergaderlocatie met iets extra’s. Naast een eersteklas bereikbaarheid, piekfijn interieur en alle faciliteiten om comfortabel en aangenaam te werken hebben wij nog twee troeven: onze medewerkers en de keuken!

1. Onze medewerkers

Onze medewerkers geven het vergaderen bij DROOM! Beuningen een speciale dimensie. Dit is alleen te ervaren en onmogelijk te omschrijven. Daarom nodigen wij u van harte uit om zelf te ontdekken hoe bijzonder het vergaderen bij ons op locatie is.

2. Heerlijke keuken 

Ten tweede is onze keuken gewoon heel goed. Punt uit. Van onze vergader- en flexwerkgasten krijgen wij altijd complimenten over onze á la carte gerechten en buffetten. Wij zijn tenslotte een horecabedrijf met gastvrijheid hoog in het vaandel. Het plaatje moet kloppen, vinden wij. Dus: een heerlijke keuken, complete voorzieningen en mooie vergaderruimtes!

Voor elke soort vergadering een vergaderzaal

Van knusse ruimtes tot grote zalen. Van fauteuil tot zakelijke opstelling. Tussen één van onze zeven zalen zit altijd een zaal die geschikt is voor jou, je gezelschap en de gelegenheid. Onze vergaderzalen maken van elke meeting een succes. Gezelschappen tot en met 80 personen kunnen bij DROOM! Beuningen optimaal terecht. Het spreekt voor zich dat alle ruimtes rolstoeltoegankelijk zijn.

Waarom vergaderen bij DROOM! Beuningen dus een uitstekende keuze is? Hierom:

  • 7 vergaderzalen (voor 2-100 personen);
  • elke zaal uitgerust met beamer en/of tv-scherm, flip-overs en overige (audio)visuele middelen;
  • vergaderarrangement al vanaf € 19,50 p.p. per dagdeel (incl. koffie, thee en frisdrank);
  • ruime, gratis parkeergelegenheid;
  • dichtbij de A73 en A50;
  • vergaderbuffetten op maat (ontbijt, lunch en diner);
  • warme zakelijkheid door unieke service.

Wanneer kom jij vergaderen bij DROOM! Beuningen?

Terug naar boven