Vergaderzaal

Vergaderlocaties Nijmegen

Vergaderlocaties (Nijmegen) huren doe je bij DROOM! Beuningen

Wil je vergaderlocaties in Nijmegen huren en heb je ook zo’n moeite met het vinden van een goede vergaderplek? Zoek niet verder. DROOM! Beuningen heeft het antwoord op vergaderen, of juister nog: meerdere antwoorden, op jouw vergadervraag. Tussen onze zeven vergaderzalen zit er altijd eentje bij die geschikt is voor jouw doel. Of je nu locaties zoekt voor twee of voor tachtig personen. Vanzelfsprekend zijn al onze vergaderruimtes uitgerust met audiovisuele middelen.

Wie is DROOM! Beuningen?

Vergaderlocaties huren bij DROOM! Beuningen betekent vergaderen op een inspirerende locatie. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is een van onze pijlers. De manier waarop wij onze medewerkers een kans gunnen, spreekt tot de verbeelding. Dat is althans wat wij van onze gasten horen.

We horen wel meer interessante zaken van onze gasten. Over wat zij ervaren als voordelen van vergaderlocaties huren op locatie bij DROOM! Beuningen.

Zo blijken ze sneller tot nieuwe inzichten te komen, dan wanneer ze vergaderen in hun eigen vertrouwde kantoorgebouw. Het zogenoemde outside the box-denken krijgt een extra stimulans. Er kan zelfs een betere band ontstaan met de zakenpartner tijdens een vergadering op locatie.

Wat een mooi en onverwacht pluspunt, niet?

Een andere fijne bijkomstigheid is dat er geen collega’s binnenlopen om je ‘even snel’ wat te vragen. De vergaderflow wordt daardoor niet onderbroken.

Omdat aan een vergadering op locatie een element van urgentie kleeft, hebben de deelnemers een actievere houding en stijgt het rendement van de vergadertijd. Helemaal omdat de ruimte voor een bepaalde tijd is gehuurd en je binnen een bepaalde tijd een besluit wilt nemen. Dus geen ellenlange discussies, wel resultaat!

Praktische informatie over vergaderen in Nijmegen in één overzicht

  • 7 vergaderzalen (voor 2-80 personen)
  • elke zaal uitgerust met beamer en/of tv-scherm, flip-overs en overige (audio)visuele middelen
  • vergaderarrangement al vanaf € 12,50 p.p. per dagdeel (incl. koffie, thee en frisdrank)
  • ruime, gratis parkeergelegenheid
  • dicht bij de A73 en A50
  • vergaderbuffetten op maat (ontbijt, lunch en diner)
  • warme zakelijkheid door unieke service

Wanneer huur jij vergaderlocaties bij DROOM! Beuningen?

Reserveer je vergaderlocatie eenvoudig en snel online.

Reserveren vergaderlocaties Nijmegen

Lunch Vergadercentrum Appeltaart Flexplek Participatie
Terug naar boven