Vergaderzaal

Vergaderruimte huren Nijmegen

Vergaderruimte huren in Nijmegen

Bij DROOM! Beuningen reserveer je gemakkelijk een vergaderruimte. We hebben 7 vergaderruimtes beschikbaar voor ieder soort gezelschap. Of je nu voor een coachingsgesprek komt, een seminar, training of workshop. Iedere ruimte kent een eigen uniekheid, waardoor je altijd bij ons terechtkunt voor een geschikte vergaderruimte.

Praktische informatie

  • We beschikken over 7 unieke vergaderzalen die ruimte geven voor 2 tot 100 personen; ben je op zoek naar een ruimte waar je 1-op-1 gesprekken kunt voeren of juist naar een seminar voor 80 personen?
  • Iedere zaal is uitgerust met beamer en/of tv-scherm, flip-overs en overige (audio)visuele middelen
  • Bij DROOM! bieden we vergaderarrangementen vanaf € 12,50 per persoon per dagdeel. Hierbij zit inbegrepen: koffie, thee en frisdrank.
  • Er zijn ruime parkeerplaatsen beschikbaar en tevens parkeer je gratis bij ons
  • De vergaderruimtes zijn dichtbij de A73 en A50 gelegen
  • Reserveer een vergaderbuffet op maat (ontbijt, lunch en/of diner)
  • Je ontvangt bij ons warme zakelijkheid door onze unieke service

Reserveren vergaderruimte Nijmegen

Wie is DROOM! Beuningen?

Een vergaderruimte huren bij DROOM! Beuningen betekent vergaderen op een inspirerende locatie. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is een van onze pijlers. De manier waarop wij onze medewerkers een kans gunnen, spreekt tot de verbeelding. Dat is althans wat wij van onze gasten horen.

We horen wel meer interessante zaken van onze gasten. Over wat zij ervaren als voordelen van een vergaderruimte huren op locatie bij DROOM! Beuningen.

Zo blijken ze sneller tot nieuwe inzichten te komen, dan wanneer ze vergaderen in hun eigen vertrouwde kantoorgebouw. Het zogenoemde outside the box-denken krijgt een extra stimulans. Er kan zelfs een betere band ontstaan met de zakenpartner tijdens een vergadering op locatie.

Wat een mooi en onverwacht pluspunt, niet?

Een andere fijne bijkomstigheid is dat er geen collega’s binnenlopen om je ‘even snel’ wat te vragen. De vergaderflow wordt daardoor niet onderbroken.

Omdat aan een vergadering op locatie een element van urgentie kleeft, hebben de deelnemers een actievere houding en stijgt het rendement van de vergadertijd. Helemaal omdat de ruimte voor een bepaalde tijd is gehuurd en je binnen een bepaalde tijd een besluit wilt nemen. Dus geen ellenlange discussies, wel resultaat!

Wanneer huur jij een vergaderruimte bij DROOM! Beuningen?

Reserveer je vergaderruimte eenvoudig en snel online.

Reserveren vergaderruimte Nijmegen

Lunch Vergadercentrum Appeltaart Flexplek Participatie
Terug naar boven