4 Tips voor het vinden van de ideale vergaderruimte

Het kiezen van de juiste vergaderruimte is een lastige opgave. De volgende tips helpen je met het vinden van de ideale vergaderruimte om jouw vergadering tot een succes te maken.

1. Zorg voor de juiste sfeer

Om te zorgen voor de juiste sfeer is het van belang om rekening te houden met het doel van de vergadering. Een creatieve bijeenkomst vraagt bijvoorbeeld een andere sfeer dan het bespreken van de jaarcijfers. Zorgen dat de sfeer van de vergaderruimte aansluit bij het doel van de vergadering is een eerste belangrijke succesfactor.

2. Zorg voor alle benodigde faciliteiten

Het is belangrijk dat de juiste faciliteiten aanwezig zijn om de vergadering of bijeenkomst goed te laten verlopen. Bekijk daarom vooraf of de vergaderruimte beschikt over de benodigde faciliteiten. Dit kun je doen door even de website te bekijken of te bellen naar de verhuurder.

Bedenk in ieder geval of je de volgende faciliteiten nodig hebt:

  • WiFi
  • Whiteboard of flip-over
  • Eventueel microfoon
  • Projectiescherm / Beeldscherm
  • Juiste verlichting en geluid

3. Kies een locatie die goed bereikbaar is

Zorg ervoor dat de locatie zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken is voor alle aanwezige collega’s. De vergaderlocaties van DROOM! Beuningen liggen bijvoorbeeld direct aan de snelweg wat de bereikbaarheid ideaal en gunstig maakt voor ondernemers en zakelijk verkeer.

4. Kijk of er catering mogelijkheden zijn

Het is belangrijk dat tijdens langere vergaderingen genoeg te eten en te drinken aanwezig is. Kijk daarom van tevoren of er catering aanwezig is en of het menu gevarieerd is. Houd hierbij rekening met mensen die vegetarisch zijn of bepaalde allergieën hebben, zodat ook zij gebruik kunnen maken van de catering.

Flexibele vergaderruimte in Nijmegen

Bij DROOM! in Beuningen, gelegen naast Nijmegen, kun je flexwerken of vergaderen. DROOM! is gevestigd langs de A73 en de A50. Wij beschikken over zeven verschillende vergaderruimtes. Onze vergaderruimtes zijn geschikt voor 2 tot maximaal 80 personen. Daarnaast beschikken we over uitgebreide catering mogelijkheden, van heerlijke zelfgemaakte appeltaart tot carpaccio. Bij DROOM! wordt jouw vergadering een succes.

Wanneer kom jij vergaderen bij DROOM! Beuningen?

One thought on “4 Tips voor het vinden van de ideale vergaderruimte

  1. Sarah

    Een goede vergaderruimte is belangrijk, want anders gaat het vergaderen maar matig. Je wil inderdaad een bord hebben, een beeldscherm en WiFi. Allemaal dingen die het presenteren makkelijker maken. Soms is dit niet nodig, maar dat weet je dan wel.

Geef een reactie

Terug naar boven