DROOM! Beuningen

Er zijn altijd van die dagen dat je niet op kantoor wilt werken. Thuiswerken heeft vele voordelen, maar een klant ontvangen in je woonkamer is niet voor iedereen even prettig. Een professionele vergaderlocatie is dan wellicht wat je zoekt. Het huren van een flexplek is een goede oplossing!

Flexwerken via abonnementsvorm
Flexwerken kan via diverse abonnementsvormen, zoals per uur, dag of maand. De mogelijkheden hangen af van de aanbieder, er is in ieder geval keuze genoeg! En bij ons? Bij ons betaal je niets!

Gratis flexplek Nijmegen & omgeving

We bieden jou graag een flexplek waar je fijn en prettig kunt werken. Daarbij zijn onze flexplekken voorzien van een keuken waar mensen werken met een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Dus behalve dat we deze groep van werkgelegenheid voorzien, zorgen we dat jij een fijne werkplek hebt. En natuurlijk vinden we het fijn als je in de tussentijd enkele consumpties nuttigt ;)..

Op locatie werken

Het voordeel van flexwerken was het thuiswerken. Inmiddels zijn veel ondernemers daar op teruggekomen. Want hoewel thuiswerken leuk klinkt, je wordt vaak afgeleid door huishoudelijke taken, een gebrek aan een representatieve ruimte om je relaties te ontvangen. En natuurlijk: de scheiding tussen privé en zakelijk.

Voor wie is flexwerken geschikt?

  • Kleine zelfstandigen en ZZP’ers die de professionele omgeving van een kantoor missen. Een geschikte werkplek om relaties te ontvangen is dan een veelgevraagde wens;
  • Enthousiaste ondernemers die zich willen laten inspireren door een andere omgeving en willen netwerken met flexcollega’s;
  • Medewerkers met een vast dienstverband die veel reizen en/of in de file staan en een dag in de week (of vaker) flexwerken in hun omgeving.

Een uniek appeltaartconcept, een DROOM!taart

De geur van versgebakken appeltaart komt je tegemoet wanneer je DROOM! Beuningen binnenloopt. Meer welkom kun je je niet voelen. De DROOM!taart is de trots van onze bakkers: een appeltaart naar grootmoeders recept. Barstensvol frisse, blozende regionale appels en andere heerlijke streekingrediënten. Wat onze appeltaart tot een echte DROOM!taart maakt, is dat hij wordt bereid en gebakken door bijzondere bakkers. Bakkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, maar met een nauwe betrokkenheid bij hun product. En dat proef je!

Geef een reactie

Terug naar boven