De laatste trends op het gebied van flexwerkplekken

De afgelopen jaren is er erg veel veranderd op het kantoor. De computerkasten verdwijnen en maken plaats voor laptops. Met een laptop heb je de mogelijkheid om overal te werken waar je wilt, zolang je binnen het bereik van Wi-Fi blijft. Zo beginnen steeds meer bedrijven gebruik te maken van flexplekken. Op deze manier kan alle werkruimte in een kantoor optimaal gebruikt worden, aangezien er minder lege kantoren van bijvoorbeeld parttimers leeg zullen staan op dagen als zij niet aanwezig zijn.

Ben jij ZZP-er en op zoek naar een flexplek?

Als je niet op een kantoor werkt maar toch op zoek bent naar een werkruimte (bijvoorbeeld als ZZP-er) kan je natuurlijk altijd bij de lokale Starbucks met je laptop gaan zitten. Het probleem is echter dat je niet in contact komt met andere interessante zakenpartners en je niet het beste eten voorgeschoteld krijgt. Bij DROOM! Beuningen hoef je je hier geen zorgen om te maken. Op onze flexplekken vind je andere interessante ZZP’ers die altijd open staan voor samenwerkingen. Hiernaast staan we bekend om onze goede keuken. Of je nou wilt ontbijten, lunchen of dineren, bij DROOM! Beuningen kan het allemaal. Klik hier voor meer informatie.

Opvallende flexwerkplek trends

Een trend die je steeds meer ziet is dat diverse horecazaken zijn begonnen met het weren van flexwerkers. De hoogdagen uit de flexwerk-trend zijn over. Zo zijn er diverse horecagelegenheden waar expres geen Wi-Fi is zodat er geen flexwerkers op af komen. Dit is erg zonde, omdat flexwerkers voor veel omzet zorgen, vooral op de momenten dat het normaal gesproken rustig is. Bij DROOM! Beuningen hoef je je hier natuurlijk geen zorgen om te maken.

Een andere trend die je steeds vaker ziet is dat flexplekken steeds vaker uitgerust zijn met stopcontacten. Je kan natuurlijk niet ergens voor een lange periode werken zonder je laptop aan de lader te hebben. Bij DROOM! Beuningen zijn alle flexplekken voorzien van voldoende stopcontacten zodat je ongestoord kan werken. Wil je meer weten over de flexplekken bij DROOM! Beuningen? Klik dan hier.

Geef een reactie

Terug naar boven