Maatschappelijk verantwoord ondernemen: hoe wij het doen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, ook wel MVO genoemd, is gericht op een duurzame bedrijfsvoering. Wat doen wij op het gebied van MVO en hoe merkt u dit?

Producten

DROOM! Beuningen staat natuurlijk bekend om haar heerlijke verse appeltaarten. Om zoveel mogelijk CO2 te reduceren worden de producten van de appeltaart ingekocht bij bedrijven in de buurt. Zo zijn de appels afkomstig van fruitbedrijf de Weeropper in Beuningen en komen de eieren van Rondeel Derks uit Ewijk. Naast de besparing van CO2 zorgen de verse lokale producten natuurlijk ook voor een betere smaak.

Lees hier meer over onze overheerlijke appeltaarten en hoe onze medewerkers hier met hart en zaal dagelijks aan werken!

Mensen

Onze grootste inspanning op het MVO-gebied is echter te vinden in de manier waarop wij mensen kansen geven. Zo besteden wij extra aandacht aan ondersteuning en coaching van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het motto van DROOM! Beuningen is niet voor niets ‘Haal het beste uit jezelf’. Zo kan ons personeel met een beperking doorgroeien naar een nieuwe functie binnen of buiten ons bedrijf.

Een aantal van onze medewerkers valt onder de participatiewet. Deze mensen hebben langdurig niet deelgenomen op de arbeidsmarkt. Bij DROOM! Beuningen kijken we naar de kwaliteit van mensen en laten wij hen volwaardig meedraaien binnen een stabiele structuur. Dit zorgt natuurlijk voor een goed gevoel bij onze medewerkers!

Benieuwd? 

Bent u benieuwd wat DROOM! Beuningen voor u kan doen? Kom eens flexwerken of vergaderen en geniet van alle hoogstandjes uit onze keuken!

Geef een reactie

Terug naar boven