Romano

Romano is 20 jaar en woont in Beuningen. Zijn hobby’s zijn koken, taarten bakken en met zijn vrienden op stap gaan. Romano wordt super vrolijk als hij weer mag gaan werken bij DROOM!. Hij heeft het echt onwijs goed naar zijn zin, vertelt hij. Wanneer ik hem vraag waar hij chagrijnig van wordt, antwoordt hij dat hij eigenlijk nooit chagrijnig is. Hij lacht en zegt nog eens: “Nee echt niet! Zou niet weten waarom ik chagrijnig zou kunnen zijn.” Dat is een mooie eigenschap Romano!

Romano werkt 3 dagen in de week bij DROOM!. Twee dagen werkt hij in de bakkerij en sinds kort werkt hij ook één dag in de keuken. De verschillende taken in de keuken vindt hij dan ook het allerleukste. In de bakkerij heb je altijd wel een beetje dezelfde taken en in de keuken is dat niet zo. Natuurlijk zijn er ook dingen die niet zo leuk zijn en voor Romano is dat het afwassen van de springvormen. Hij zegt: “Dat is het minst leuk om te doen, maar ja; het moet toch gebeuren.”

Wanneer we vragen hoe we Romano’s leven er over 5 jaar uitziet, zegt hij dat hij hoopt dat hij nog steeds bij DROOM! werkt. Zijn allergrootste droom is om nog eens een wereldreis te maken. Het liefst alleen!

Terug naar boven