vergaderzaal 4

Vergaderen Nijmegen

Vergaderen Nijmegen doe je bij DROOM!

Moeite met het vinden van een goede vergaderplek? Zoek niet verder. Bij DROOM! in Beuningen vergader je dichtbij Nijmegen. Door de gunstige locatie nabij de A73 en A50 is DROOM! goed en snel te bereiken.

Tussen onze zeven vergaderzalen zit er altijd eentje bij die geschikt is voor jouw doel. Of je nu een ruimte zoekt voor twee of voor tachtig personen. Vanzelfsprekend zijn al onze vergaderruimtes uitgerust met audiovisuele middelen. Bijvoorbeeld door onze video conferentie tool.

Vergaderen bij DROOM! betekent vergaderen op een inspirerende locatie. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is een van onze pijlers. Bij DROOM! kun je bijzonder vergaderen dichtbij Nijmegen. De manier waarop wij onze medewerkers een kans gunnen, spreekt tot de verbeelding. Dat is althans wat wij van onze gasten horen.

Reserveren vergaderlocatie Nijmegen

Waarom vergaderen bij DROOM! Beuningen?

DROOM! Beuningen inspireert door haar medewerkers en locatie. Onze gasten delen vaak lovende ervaringen over het vergaderen dichtbij Nijmegen.

Zo blijken zij sneller tot nieuwe inzichten te komen, doordat ze zich bevinden in een inspirerende omgeving. Het zogenoemde outside-the-box denken krijgt een extra stimulans. Er kan zelfs een betere band ontstaan met de zakenpartner tijdens een vergadering op locatie. Bekijk hier de vergaderzalen.

Een andere bijkomstigheid is dat de vergaderflow niet wordt onderbroken. Je hebt geen last van collega’s die binnenlopen om ‘even snel’ wat te vragen.

Omdat aan een vergadering op locatie een element van urgentie kleeft, hebben de deelnemers een actievere houding en stijgt het rendement van de vergadertijd. Helemaal omdat de ruimte voor een bepaalde tijd is gehuurd en je binnen een bepaalde tijd een besluit wilt nemen. Dus geen ellenlange discussies, wel resultaat!

Praktische informatie over vergaderen bij DROOM! nabij Nijmegen:

  • 7 vergaderzalen (voor 2-100 personen)
  • elke zaal uitgerust met beamer en/of tv-scherm, flip-overs en overige (audio)visuele middelen
  • vergaderarrangement al vanaf € 19,50 p.p. per dagdeel (incl. koffie, thee en frisdrank)
  • ruime, gratis parkeergelegenheid
  • dicht bij de A73 en A50
  • vergaderbuffetten op maat (ontbijt, lunch en diner)
  • warme zakelijkheid door unieke service

We zien je graag snel. Dichtbij Nijmegen vergaderen doe je bij DROOM!

Terug naar boven