Vergaderzaal

Vergaderlocatie Nijmegen

Vergaderlocatie in Nijmegen huren doe je bij DROOM! Beuningen

Wil je een vergaderlocatie in Nijmegen huren en heb je ook zo’n moeite met het vinden van een goede vergaderplek? Zoek niet verder. DROOM! Beuningen heeft het antwoord op vergaderen, of juister nog: meerdere antwoorden, op jouw vergadervraag. Tussen onze zeven vergaderzalen zit er altijd eentje bij die geschikt is voor jouw doel. Of je nu een locatie zoekt voor twee of voor 80 personen. Vanzelfsprekend zijn al onze vergaderruimtes uitgerust met audiovisuele middelen.

Bijzondere vergaderlocatie in Nijmegen

Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Nijmegen? Bij DROOM! in Beuningen vergader jij op een inspirerende locatie. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is één van onze pijlers. Onze medewerkers staan altijd klaar om te helpen. Wij schenken aandacht aan coaching en ondersteuning voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Iedereen krijgt zo bij ons een eerlijke kans. Daarnaast is het mogelijk om bij ons te genieten van heerlijke maaltijden. Zowel ontbijt en lunch als diner. Een bijzondere vergaderlocatie met diverse vergaderruimtes en flexplekken.

Vergeet vooral de overheerlijke DROOM! Appeltaart niet. Smullen! 

Wie is DROOM! Beuningen?

Een inspirerende vergaderlocatie zorgt voor nieuwe inzichten. Het zogenoemde outside the box-denken krijgt een extra stimulans. Er kan zelfs een betere band ontstaan met de zakenpartner tijdens een vergadering op locatie. De vergaderflow is hierdoor over het algemeen een stuk effectiever.

Nog een ander voordeel van een vergadering op locatie is de urgentie. Deelnemers aan de vergadering hebben een actievere houding en het rendement stijgt hierdoor van de vergadertijd. De ruimte is voor een bepaalde tijd gehuurd en je wilt daarom binnen die bepaalde tijd een besluit nemen. Ellenlange discussies worden hiermee vermeden. Resultaat boek je wel!

Praktische informatie vergaderen in Nijmegen

  • 7 vergaderzalen (voor 2-100 personen)
  • elke zaal uitgerust met beamer en/of tv-scherm, flip-overs en overige (audio)visuele middelen
  • vergaderarrangement al vanaf € 19,50 p.p. per dagdeel (incl. koffie, thee en frisdrank)
  • ruime, gratis parkeergelegenheid
  • dicht bij de A73 en A50
  • vergaderbuffetten op maat (ontbijt, lunch en diner)
  • warme zakelijkheid door unieke service

Wanneer huur jij een vergaderlocatie bij DROOM! Beuningen?

Reserveer je vergaderlocatie eenvoudig en snel online.

Reserveren vergaderlocatie Nijmegen

Terug naar boven