Vergaderruimtes huren: net even anders

Flexwerken is al een tijdje dé nieuwe manier van werken. Veel ZZP-ers maken gebruik van flexwerkplekken, maar daarnaast ook werknemers die veel op locatie moeten werken. Toch zijn er weer nieuwe bewegingen op de markt. Denk maar eens aan het vergaderen op een andere locatie om zo het creatieve denkproces te stimuleren.

Waarom vergaderen op een andere locatie?

Vergaderen op een andere locatie kan meerdere redenen hebben. Zo kan het zijn om logistieke redenen, het is bijvoorbeeld makkelijker om medewerkers vanuit het hele land bij elkaar te krijgen. Of juist om het creatieve denkproces te stimuleren. Wanneer je altijd op dezelfde plek vast zit en je geen prikkels van buitenaf krijgt, kan het weleens zijn dat je vastloopt in een creatief denkproces. Om die reden is DROOM! Beuningen de perfecte plek om samen met je team te komen vergaderen.

Vergaderen met een beetje meer

Een vergaderruimte bij DROOM! Beuningen is net even anders dan de vergaderlocaties welke je misschien gewend bent. Zo is niet alleen onze keuken fenomenaal, maar ook onze medewerkers wat DROOM! Beuningen zo speciaal maakt. Wij werken namelijk samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geven iedereen hierdoor een eerlijke kans om zichzelf te laten zien.

De juiste setting voor ieder type vergadering

Voor bijna elke soort vergadering hebben wij de juiste setting. Bijvoorbeeld knusse ruimtes waar je in klein gezelschap een presentatie kunt bekijken of coaching gesprekken in alle rust kunt voeren. Zelfs voor groepen tot 80 personen kun je bij DROOM! Beuningen terecht. Deze grotere vergaderruimte is ideaal voor trainingsdoeleinden maar kan ook opgezet worden voor bijeenkomsten.

Over DROOM! Beuningen

DROOM! Beuningen is niet alleen dé vergaderlocatie in de regio, maar besteedt ook extra aandacht aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo werken wij met mensen die bijvoorbeeld ADHD hebben, autistisch zijn of een verstandelijke beperking hebben. Door middel van intensieve coaching zorgen wij ervoor dat zij zich zowel binnen als buiten DROOM! kunnen ontwikkelen. DROOM! staat niet alleen voor het bieden van een inspirerende omgeving om te kunnen flexwerken en/of vergaderen. Ons motto is dan ook niet voor niets “haal het beste uit jezelf”!

Geef een reactie

Terug naar boven