Debbie

Debbie is 44 jaar en woont in Boven-Leeuwen. Haar hobby’s zijn tennissen en diamond painting. Debbie wordt super vrolijk van haar vriendinnen op de tennisclub en als ze weer mag gaan werken bij DROOM!. Ze heeft het namelijk heel erg naar haar zin bij DROOM!.

Wanneer ik aan haar vraag waar zij nou echt chagrijnig van wordt, moet ze heel lang nadenken. ‘Ik ben eigen nooit chagrijnig’ antwoordt ze. Maar wat Debbie wel heel vervelend vindt, is als er iets niet lukt. ‘Ik probeer het dan wel, maar als het echt niet lukt wordt ik wel een beetje boos’.

Debbie werkt vier dagen in de week bij DROOM!. Drie dagen daarvan werkt ze in de bediening en één dag in de week in de bakkerij. Dit vindt Debbie dan ook heel erg leuk om te doen. Wat Debbie minder leuk vindt is het afwassen en schoon te maken. ‘Ik doe het natuurlijk wel, maar ik denk dat niemand het heel erg leuk vindt om af te wassen en schoon te maken’. Het leukste vindt Debbie het om in de bediening te staan en daarbij contact te hebben met de gasten. Dit merk je dan ook heel erg goed als ze rondloopt bij DROOM!. Al tien jaar is Debbie in dienst bij DROOM!. Van 2010 tot en met 2016 heeft Debbie gewerkt in het filiaal in Elst. Toen DROOM! Beuningen in 2016 startte, is ze hier begonnen.

Als ik vraag aan Debbie hoe haar leven er over vijf jaar uitziet, antwoordt ze het volgende: ‘ik hoop over vijf jaar op mezelf te wonen met begeleiding’. De grootste droom van Debbie is om een vliegvakantie te gaan maken naar Spanje. Ze zou dit graag doen met de organisatie waar ze bij zit. Het enige wat haar tegenhoudt is de warmte in Spanje. ‘Ik kan daar namelijk niet zo goed tegen’.

Terug naar boven