Frank

Na een half jaar stage bij DROOM! is Frank in september 2016 bij DROOM! begonnen als assistent medewerker. Frank is 23 jaar oud en woont in Beuningen. Zijn hobby’s zijn muziek luisteren, uitgaan met vrienden en andere leuke dingen doen samen met zijn vrienden.

Frank is gastheer in het restaurant en wordt er vrolijk van wanneer gasten helemaal tevreden, voldaan en enthousiast de deur uitlopen. Hij houdt ervan om het gasten helemaal naar de zin te maken en contact leggen met gasten is dan ook helemaal voor hem weggelegd.

Fysiek zwaarder werk zoals tafels en stoelen sjouwen doet hij liever niet, maar soms moet het toch. Daarnaast wordt hij minder vrolijk wanneer mensen niet eerlijk tegen hem zijn.

Over 5 jaar hoopt Frank dat hij een betaalde baan heeft, ook al is dat dan niet bij DROOM! Mocht het niet lukken dan vindt hij dat stiekem ook niet zo heel erg, want hij zit op dit moment bij DROOM! helemaal op zijn plek.

Iedereen heeft dromen, zo ook Frank: vroeger droomde hij altijd van een oud Hollands kroegje maar inmiddels hoopt en droomt hij ervan om nog lang bij DROOM! te mogen werken.

Terug naar boven