Kayla

Als iemand alle ins en outs van DROOM! kent dan is het Kayla wel. Na 4 jaar bij DROOM! Elst gewerkt te hebben werkt ze inmiddels alweer bijna 4 jaar bij DROOM! Beuningen. Kayla is 32 jaar en trotse moeder van 2 kinderen. Haar hobby’s zijn creatief bezig zijn met haar kinderen, haken, geocachen en handballen.

Kayla: ‘ik word er echt vrolijk van als ik zie dat mijn kinderen plezier hebben!’ Aan andere kant kan ze soms ook minder vrolijk worden wanneer dingen opeens anders lopen dan ze voor ogen had.

Kayla werkt bij DROOM! in de bediening en zorgt ervoor dat alles in het restaurant op rolletjes loopt. ‘Ik zorg er samen met mijn collega’s voor dat de zalen er heel netjes uitzien’, vertelt Kayla enthousiast. Sinds een tijdje is ze één dag in de week te vinden bij de receptie en helpt ze de gasten met plezier. Het contact met de gasten vindt ze dan ook een van de leukste dingen van haar werk.

Naast haar vaste werkzaamheden brengt ze graag haar vaardigheden over aan  assistent medewerkers door hen bijvoorbeeld te leren met drie borden of een dienblad te lopen.

Ze hoopt nog lang bij DROOM! te mogen werken en een vast contract te krijgen. Kayla’s grootste droom is dat ze samen met haar man in goede gezondheid haar kinderen mag zien opgroeien en dat ze mogen uitgroeien tot mooie meiden! en ooit… oma worden!

Terug naar boven