Manon

Manon is 21 jaar oud en woont in Ewijk. Ze is een bezige bij, want ze heeft een hoop hobby’s. ‘Ik houd ervan om lekker creatief bezig te zijn. Bijvoorbeeld diamond painting en breien vind ik heel erg leuk. Maar naast het creatief bezig zijn, vind ik het ook leuk om te zingen.’ vertelt Manon met een grote glimlach.

Wij vroegen Manon wat haar droom is, daarop antwoordde ze: ‘Ik hoop dat ik nog lang bij DROOM! mag blijven werken, ik heb het hier erg naar mijn zin.’ Manon is bij DROOM! begonnen als stagiaire en is daarna, zo zegt ze zelf ‘lekker blijven hangen’.

Sindsdien is Manon 4 dagen in de week werkzaam bij DROOM!. Op de donderdagen is ze vrij. Op de vraag wat ze het leukste vindt aan haar werk, kwam snel het antwoord: ‘De mensen helpen en tevredenstellen. Met de collega’s werken vind ik ook heel leuk!’ De minst leuke taken kon ze niet opnoemen: ‘Ik vind eigenlijk alles wel leuk om te doen, zelfs het schoonmaken. Het hoort nu eenmaal bij mijn werk.’ Manon is grotendeels te vinden in de bediening, maar zij zorgt er ook regelmatig voor dat de zalen er op en top uitzien voor de gasten.

‘De toekomst? Dat is een goede vraag. Zoals ik al eerder vertelde wil ik wil sowieso zo lang mogelijk bij DROOM! blijven werken. Ik heb op dit moment nog niet echt toekomstplannen. Misschien dat in de toekomst een eigen plekje wil hebben, maar waar en wanneer dat weet ik nog niet.’ aldus Manon

Terug naar boven