4 Tips voor het vinden van de ideale vergaderruimte

Het kiezen van de juiste vergaderruimte is een lastige opgave. De volgende tips helpen je met het vinden van de ideale vergaderruimte om jouw vergadering tot een succes te maken.

1. Zorg voor de juiste sfeer

Om te zorgen voor de juiste sfeer is het van belang om rekening te houden met het doel van de vergadering. Een creatieve bijeenkomst vraagt bijvoorbeeld een andere sfeer dan het bespreken van de jaarcijfers. Zorgen dat de sfeer van de vergaderruimte aansluit bij het doel van de vergadering is een eerste belangrijke succesfactor.

2. Zorg voor alle benodigde faciliteiten

Het is belangrijk dat de juiste faciliteiten aanwezig zijn om de vergadering of bijeenkomst goed te laten verlopen. Bekijk daarom vooraf of de vergaderruimte beschikt over de benodigde faciliteiten. Dit kun je doen door even de website te bekijken of te bellen naar de verhuurder.

Bedenk in ieder geval of je de volgende faciliteiten nodig hebt:

 • WiFi
 • Whiteboard of flip-over
 • Eventueel microfoon
 • Projectiescherm / Beeldscherm
 • Juiste verlichting en geluid

3. Kies een locatie die goed bereikbaar is

Zorg ervoor dat de locatie zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken is voor alle aanwezige collega’s. De vergaderlocaties van DROOM! Beuningen liggen bijvoorbeeld direct aan de snelweg wat de bereikbaarheid ideaal en gunstig maakt voor ondernemers en zakelijk verkeer.

4. Kijk of er catering mogelijkheden zijn

Het is belangrijk dat tijdens langere vergaderingen genoeg te eten en te drinken aanwezig is. Kijk daarom van tevoren of er catering aanwezig is en of het menu gevarieerd is. Houd hierbij rekening met mensen die vegetarisch zijn of bepaalde allergieën hebben, zodat ook zij gebruik kunnen maken van de catering.

Flexibele vergaderruimte in Nijmegen

Bij DROOM! in Beuningen, gelegen naast Nijmegen, kun je flexwerken of vergaderen. DROOM! is gevestigd langs de A73 en de A50. Wij beschikken over zeven verschillende vergaderruimtes. Onze vergaderruimtes zijn geschikt voor 2 tot maximaal 80 personen. Daarnaast beschikken we over uitgebreide catering mogelijkheden, van heerlijke zelfgemaakte appeltaart tot carpaccio. Bij DROOM! wordt jouw vergadering een succes.

Wanneer kom jij vergaderen bij DROOM! Beuningen?

Flexibele kantoorruimte in Nijmegen, Arnhem en Beuningen

Als ondernemer heb je niet altijd een eigen kantoor nodig. Bij DROOM! Beuningen kan je tegen flexibele voorwaarden een kantoorruimte huren in Nijmegen, Arnhem en Beuningen. Eventueel inclusief ontbijt, lunch of diner!

Voordelen van een flexibele kantoorruimte

Een flexibel kantoor kent een groot aantal voordelen. Je hebt weinig opstartkosten en weinig voorbereidingstijd. Een eigen kantoor hoeft niet ingericht te worden en je kan vrijwel direct gebruikt maken van de ruimte. Je bespaart dus niet alleen op huur, maar ook op de kosten van eventuele bureau’s en computers.

Een ander voordeel is de grootte van de ruimte die je huurt. Mocht je bedrijf snel groeien dan is het mogelijk om een grotere ruimte te huren. Dit bespaart een hoop risico’s en investeringskosten. Een flexibele kantoorruimte hoef je niet fulltime te huren. Wil je een kantoorruimte parttime huren of 2 keer in de maand? Dan kan dat ook!

Een eigen flexplek geeft medewerkers een gevoel van autonomie en dus een grotere tevredenheid. Medewerkers kunnen zelf bepalen waar, wanneer en met wie ze werken.

Het laatste voordeel is dat er veel enthousiaste ondernemers en zelfstandigen gebruik maken van de flexibele kantoorruimte. De kantoorruimte is dus ook perfect om te netwerken en elkaar te inspireren.

Flexibele kantoorruimte huren bij DROOM! Beuningen

Bij DROOM! Beuningen vind je dit alles en meer. Onze flexpleklocatie bij DROOM! Beuningen is de perfecte plek om te flexwerken in de regio Nijmegen en Maas&Waal. Waarom? Vanwege de:

 • Smaakvolle inrichting
 • Uitgekiende faciliteiten (stabiele wifi, printmogelijkheden, beschikbaarheid vergaderruimtes)
 • Uitstekende bereikbaarheid (vlakbij knooppunt Ewijk; A73/A50 en gratis parkeren)
 • Voortreffelijke keuken (ontbijt-, lunch-, dinerbuffetten en á la carte gerechten)
 • Sympathieke sfeer (MVO door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt)

En het mooiste van alles? Flexwerken bij DROOM! Beuningen kost je niets. Je leest het goed: niets! Al vinden we het prettig als je enkele consumpties nuttigt:D

In 3 stappen naar ideale & bijzondere vergaderlocatie

Je hebt de opdracht gekregen om de volgende vergadering op een andere locatie te laten plaatsvinden. Je wilt de perfect locatie boeken voor jou en je team. Maar waar moet je allemaal op letten? Met deze 3 stappen boek je de ideale vergaderlocatie.

Inventariseren vergaderlocaties

Begin altijd met inventariseren. Wat is het doel van de vergadering en waarom wilt de baas de vergadering ergens anders laten plaatsvinden? Moet het een grote zaal worden met een beamer of een kleine ruimte met lunch? Daarnaast is het ook belangrijk om de wensen van alle bezoekers te inventariseren om erachter te komen wat er allemaal nodig is.

Om je verder op weg te helpen hebben wij een aantal vragen opgezet:

 • Waarom wordt deze vergadering gehouden?
 • Hoeveel personen zullen aanwezig zijn bij de vergadering?
 • Waar komt iedereen vandaan?
 • Wat is het budget?
 • Welke faciliteiten zijn er nodig?
 • Hoeveel dagdelen duurt de vergadering?
 • Moet er rekening worden gehouden met lunch of diner?

Wensen moeten aansluiten bij de locatie

Je weet precies wat iedereen wilt en wat er nodig is. Nu is het noodzaak om te gaan kijken welke vergaderlocaties passen binnen het plaatje dat je collega’s hebben geschetst. Let goed op of de inrichting van de vergaderlocatie past bij het doel van de vergadering. Is het vooral een presentatie? Kies dan voor een theateropstelling. Hebben de deelnemers ruimte nodig om te schrijven? Kies van voor een U-vormopstelling.

Naast de inrichting zijn er nog een aantal onderdelen waar de perfecte vergaderlocatie aan moet voldoen: Het gebouw, personeel én het gevoel moeten allemaal kloppen.

De locatie moet jou het ‘JA’ gevoel geven en ook bij je collega’s passen!

Knopen doorhakken

Het beste scenario is natuurlijk dat er maar één locatie bij jou en je team past. Dan is de keuze snel gemaakt. Maar wat nou als er twee locaties zijn, of misschien wel geen één? Het is vooral belangrijk dat de locatie binnen het budget valt.

Als je gaat kijken naar prijsverschillen is het belangrijk dat je de juiste cijfers vergelijkt. Bij de ene locatie kan de wifi gratis zijn en de lunch betaald. Bij de andere locatie kan de wifi betaald zijn en de lunch gratis. Vergelijk dus geen appels met peren.

Zodra je helemaal overtuigd bent van de locatie is het tijd om de knoop door te haken. Geef alle eisen en wensen tijdig door aan je contactpersoon en bereid de vergadering goed voor.
Tip: Vergaderingen lopen vaak uit dus plan altijd wat meer tijd in.

Vergaderen bij DROOM! Beuningen

Waar jij ook naar op zoek bent, bij DROOM! Beuningen bieden wij diverse vergaderruimtes en bijbehorende mogelijkheden. Denk hierbij ook aan een heerlijk ontbijt, lunch of diner!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: hoe wij het doen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, ook wel MVO genoemd, is gericht op een duurzame bedrijfsvoering. Wat doen wij op het gebied van MVO en hoe merkt u dit?

Producten

DROOM! Beuningen staat natuurlijk bekend om haar heerlijke verse appeltaarten. Om zoveel mogelijk CO2 te reduceren worden de producten van de appeltaart ingekocht bij bedrijven in de buurt. Zo zijn de appels afkomstig van fruitbedrijf de Weeropper in Beuningen en komen de eieren van Rondeel Derks uit Ewijk. Naast de besparing van CO2 zorgen de verse lokale producten natuurlijk ook voor een betere smaak.

Lees hier meer over onze overheerlijke appeltaarten en hoe onze medewerkers hier met hart en zaal dagelijks aan werken!

Mensen

Onze grootste inspanning op het MVO-gebied is echter te vinden in de manier waarop wij mensen kansen geven. Zo besteden wij extra aandacht aan ondersteuning en coaching van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het motto van DROOM! Beuningen is niet voor niets ‘Haal het beste uit jezelf’. Zo kan ons personeel met een beperking doorgroeien naar een nieuwe functie binnen of buiten ons bedrijf.

Een aantal van onze medewerkers valt onder de participatiewet. Deze mensen hebben langdurig niet deelgenomen op de arbeidsmarkt. Bij DROOM! Beuningen kijken we naar de kwaliteit van mensen en laten wij hen volwaardig meedraaien binnen een stabiele structuur. Dit zorgt natuurlijk voor een goed gevoel bij onze medewerkers!

Benieuwd? 

Bent u benieuwd wat DROOM! Beuningen voor u kan doen? Kom eens flexwerken of vergaderen en geniet van alle hoogstandjes uit onze keuken!

Vergaderruimtes huren: net even anders

Flexwerken is al een tijdje dé nieuwe manier van werken. Veel ZZP-ers maken gebruik van flexwerkplekken, maar daarnaast ook werknemers die veel op locatie moeten werken. Toch zijn er weer nieuwe bewegingen op de markt. Denk maar eens aan het vergaderen op een andere locatie om zo het creatieve denkproces te stimuleren.

Waarom vergaderen op een andere locatie?

Vergaderen op een andere locatie kan meerdere redenen hebben. Zo kan het zijn om logistieke redenen, het is bijvoorbeeld makkelijker om medewerkers vanuit het hele land bij elkaar te krijgen. Of juist om het creatieve denkproces te stimuleren. Wanneer je altijd op dezelfde plek vast zit en je geen prikkels van buitenaf krijgt, kan het weleens zijn dat je vastloopt in een creatief denkproces. Om die reden is DROOM! Beuningen de perfecte plek om samen met je team te komen vergaderen.

Vergaderen met een beetje meer

Een vergaderruimte bij DROOM! Beuningen is net even anders dan de vergaderlocaties welke je misschien gewend bent. Zo is niet alleen onze keuken fenomenaal, maar ook onze medewerkers wat DROOM! Beuningen zo speciaal maakt. Wij werken namelijk samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geven iedereen hierdoor een eerlijke kans om zichzelf te laten zien.

De juiste setting voor ieder type vergadering

Voor bijna elke soort vergadering hebben wij de juiste setting. Bijvoorbeeld knusse ruimtes waar je in klein gezelschap een presentatie kunt bekijken of coaching gesprekken in alle rust kunt voeren. Zelfs voor groepen tot 80 personen kun je bij DROOM! Beuningen terecht. Deze grotere vergaderruimte is ideaal voor trainingsdoeleinden maar kan ook opgezet worden voor bijeenkomsten.

Over DROOM! Beuningen

DROOM! Beuningen is niet alleen dé vergaderlocatie in de regio, maar besteedt ook extra aandacht aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo werken wij met mensen die bijvoorbeeld ADHD hebben, autistisch zijn of een verstandelijke beperking hebben. Door middel van intensieve coaching zorgen wij ervoor dat zij zich zowel binnen als buiten DROOM! kunnen ontwikkelen. DROOM! staat niet alleen voor het bieden van een inspirerende omgeving om te kunnen flexwerken en/of vergaderen. Ons motto is dan ook niet voor niets “haal het beste uit jezelf”!

DROOM! Beuningen

Er zijn altijd van die dagen dat je niet op kantoor wilt werken. Thuiswerken heeft vele voordelen, maar een klant ontvangen in je woonkamer is niet voor iedereen even prettig. Een professionele vergaderlocatie is dan wellicht wat je zoekt. Het huren van een flexplek is een goede oplossing!

Flexwerken via abonnementsvorm
Flexwerken kan via diverse abonnementsvormen, zoals per uur, dag of maand. De mogelijkheden hangen af van de aanbieder, er is in ieder geval keuze genoeg! En bij ons? Bij ons betaal je niets!

Gratis flexplek Nijmegen & omgeving

We bieden jou graag een flexplek waar je fijn en prettig kunt werken. Daarbij zijn onze flexplekken voorzien van een keuken waar mensen werken met een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Dus behalve dat we deze groep van werkgelegenheid voorzien, zorgen we dat jij een fijne werkplek hebt. En natuurlijk vinden we het fijn als je in de tussentijd enkele consumpties nuttigt ;)..

Op locatie werken

Het voordeel van flexwerken was het thuiswerken. Inmiddels zijn veel ondernemers daar op teruggekomen. Want hoewel thuiswerken leuk klinkt, je wordt vaak afgeleid door huishoudelijke taken, een gebrek aan een representatieve ruimte om je relaties te ontvangen. En natuurlijk: de scheiding tussen privé en zakelijk.

Voor wie is flexwerken geschikt?

 • Kleine zelfstandigen en ZZP’ers die de professionele omgeving van een kantoor missen. Een geschikte werkplek om relaties te ontvangen is dan een veelgevraagde wens;
 • Enthousiaste ondernemers die zich willen laten inspireren door een andere omgeving en willen netwerken met flexcollega’s;
 • Medewerkers met een vast dienstverband die veel reizen en/of in de file staan en een dag in de week (of vaker) flexwerken in hun omgeving.

Een uniek appeltaartconcept, een DROOM!taart

De geur van versgebakken appeltaart komt je tegemoet wanneer je DROOM! Beuningen binnenloopt. Meer welkom kun je je niet voelen. De DROOM!taart is de trots van onze bakkers: een appeltaart naar grootmoeders recept. Barstensvol frisse, blozende regionale appels en andere heerlijke streekingrediënten. Wat onze appeltaart tot een echte DROOM!taart maakt, is dat hij wordt bereid en gebakken door bijzondere bakkers. Bakkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, maar met een nauwe betrokkenheid bij hun product. En dat proef je!

De laatste trends op het gebied van flexwerkplekken

De afgelopen jaren is er erg veel veranderd op het kantoor. De computerkasten verdwijnen en maken plaats voor laptops. Met een laptop heb je de mogelijkheid om overal te werken waar je wilt, zolang je binnen het bereik van Wi-Fi blijft. Zo beginnen steeds meer bedrijven gebruik te maken van flexplekken. Op deze manier kan alle werkruimte in een kantoor optimaal gebruikt worden, aangezien er minder lege kantoren van bijvoorbeeld parttimers leeg zullen staan op dagen als zij niet aanwezig zijn.

Ben jij ZZP-er en op zoek naar een flexplek?

Als je niet op een kantoor werkt maar toch op zoek bent naar een werkruimte (bijvoorbeeld als ZZP-er) kan je natuurlijk altijd bij de lokale Starbucks met je laptop gaan zitten. Het probleem is echter dat je niet in contact komt met andere interessante zakenpartners en je niet het beste eten voorgeschoteld krijgt. Bij DROOM! Beuningen hoef je je hier geen zorgen om te maken. Op onze flexplekken vind je andere interessante ZZP’ers die altijd open staan voor samenwerkingen. Hiernaast staan we bekend om onze goede keuken. Of je nou wilt ontbijten, lunchen of dineren, bij DROOM! Beuningen kan het allemaal. Klik hier voor meer informatie.

Opvallende flexwerkplek trends

Een trend die je steeds meer ziet is dat diverse horecazaken zijn begonnen met het weren van flexwerkers. De hoogdagen uit de flexwerk-trend zijn over. Zo zijn er diverse horecagelegenheden waar expres geen Wi-Fi is zodat er geen flexwerkers op af komen. Dit is erg zonde, omdat flexwerkers voor veel omzet zorgen, vooral op de momenten dat het normaal gesproken rustig is. Bij DROOM! Beuningen hoef je je hier natuurlijk geen zorgen om te maken.

Een andere trend die je steeds vaker ziet is dat flexplekken steeds vaker uitgerust zijn met stopcontacten. Je kan natuurlijk niet ergens voor een lange periode werken zonder je laptop aan de lader te hebben. Bij DROOM! Beuningen zijn alle flexplekken voorzien van voldoende stopcontacten zodat je ongestoord kan werken. Wil je meer weten over de flexplekken bij DROOM! Beuningen? Klik dan hier.

De voordelen van een flexibele vergaderruimte

Soms heb je te lang in een ruimte gewerkt, is je inspiratie ver te zoeken of ben je gewoon op zoek naar een grotere vergaderruimte. Dan is een flexibele vergaderruimte huren een goede oplossing! Je profiteert van de gemakken, van de nieuwe omgeving en van de ruimte. Ook handig als je zelf bijvoorbeeld geen vergaderruimte tot je beschikking hebt maar wel meerdere mensen verwacht.

 • Het huren van een flexibele vergaderruimte heeft onder andere de volgende voordelen:
 • Je zorgt voor actievere deelnemers. Als jij de moeite neemt om een externe locatie te huren voor een vergadering, dan wordt dat door de deelnemers gewaardeerd. Daardoor zullen ze meer ‘aanwezig’ zijn en komt dit de efficiëntie van de vergadering ten goede.
 • Je krijgt nieuwe inspiratie. Vergaderen in een andere omgeving zorgt voor nieuwe inzichten. Gegarandeerd.
 • Uitstellen is niet mogelijk. Want als jij een externe vergaderruimte hebt gehuurd ben je veel minder snel geneigd om de vergadering of het overleg te verplaatsen. Daarbij zullen je deelnemers zich beter voorbereiden. De meeting staat vast.
 • Je profiteert van een bemande receptie. Zo worden je deelnemers naar de juiste ruimte geleid en voorzien van koffie, thee of iets anders te drinken.
 • De vergaderruimte is volledig ingericht en vaak voorzien van de benodigde elektronica. Dus je hoeft niet zelf voor beamers en andere spullen te zorgen, die zijn beschikbaar. Geef het wel van tevoren even aan als je dit nodig hebt.
 • Je kunt vaak meer mensen uitnodigen dan op je eigen locatie. Wil je bijvoorbeeld een workshop geven? Dankzij een grotere vergaderruimte is dat mogelijk.

Vergaderen bij DROOM! Beuningen

Vergaderen bij DROOM! Beuningen heeft nog een paar extra voordelen. Behalve een uitstekende bereikbaarheid, een fijn interieur en alle benodigde faciliteiten om prettig en comfortabel te vergaderen heeft DROOM! Beuningen nog twee troeven: een goede keuken en het personeel. Zij geven vergaderen bij DROOM! Beuningen een bijzondere dimensie. Daarnaast:

 • 7 vergaderzalen (voor 2-100 personen)
 • elke zaal uitgerust met beamer en/of tv-scherm, flip-overs en overige (audio)visuele middelen
 • vergaderarrangement al vanaf € 18,50 p.p. per dagdeel (incl. koffie, thee en frisdrank)
 • ruime, gratis parkeergelegenheid
 • dicht bij de A73 en A50
 • vergaderbuffetten op maat (ontbijt, lunch en diner)
 • warme zakelijkheid door unieke service
Terug naar boven